روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 02 مهر 1405
  • تاریخ انتشار : 1388/11/12 - 16:13
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اگر بسيج نبود از بسياري از توطئه ها نمي توانستيم بگذريم

در مراسم افتتاحيه ي بسيج كاركنان دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمين طالب پور نماينده ي مقام معظم رهبري در دانشكده ي اميرالمومنين  سپاه گفت: اگر بسيج نبود از بسياري از توطئه ها نمي توانستيم بگذريم .

به گزارش خبرنگار وب سايت خبري UINEWS ، در مراسم افتتاحيه ي بسيج كاركنان دانشگاه ، حجت الاسلام و المسلمين طالب پور نماينده ي مقام معظم رهبري در دانشكده ي اميرالمومنين سپاه ضمن گراميداشت سي ويكمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي و نقش ارزنده ي  پايگاه مقاومت بسيج در راستاي پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي اظهار داشت : ايجاد بسيج يكي از انديشه هاي ناب امام است كه نگرشي مافوق بشري داشته است و به حمد اله تاكنون توانسته  نقش مردم را براي شكل گيري و به ثمر رساندن انقلاب حفظ نمايد . وي در ادامه ضمن اشاره به توطئه هاي اخير دشمنان اسلام و انقلاب اسلامي ايران گفت: اگر بسيج نبود از بسياري از توطئه ها نمي توانستيم بگذريم . طبيعي است كه دشمنان از هر وسيله و ابزاري براي مقابله با اسلام استفاده نمايند و به راه اندازي جنگ نرم ، توطئه هاي سياسي و ايجاد فتنه بپردازند . حجت الاسلام و المسلمين در ادامه خواستار مقابله ي كاركنان بسيجي با هر گونه توطئه ي دشمن شد و گفت : اگر هر كس ذره اي بصيرت داشته باشد مي تواند دوست و دشمن خود را بشناسند .

\r\n

وي در پايان خاطر نشان ساخت : نظام اسلامي نظامي استوار و روبه جلو و پويا است و دشمني ها نيز به تناسب اين موفقيت ها شكل مي گيرد و نقش اصلي بسيج تلاش در عرصه جنگ نرم و مقابله با دشمن در عرصه ي سياست و فرهنگ است و ما بايد همراه انقلاب و نظام يك بسيجي واقعي در خدمت مردم  و نظام باشيم .  

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1388/11/12 16:13

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی