روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 01 مهر 1405
  • تاریخ انتشار : 1396/03/08 - 19:50
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رعايت اصل كيفيت محوري مبناي چاپ نشريات علمي دانشگاه

دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان در مراسم هم انديشي سردبيران و تجليل از سردبيران برتر دانشگاه ضمن تاكيد بر استاندارد سازي و كيفيت محوري مجلات علمي و پژوهشي دانشگاه اظهار داشت: رعايت اصل كيفيت محوري مبناي چاپ نشريات علمي دانشگاه است.


دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان در مراسم هم انديشي سردبيران و تجليل از سردبيران برتر دانشگاه ضمن تاكيد بر استاندارد سازي و كيفيت محوري مجلات علمي و پژوهشي دانشگاه اظهار داشت: رعايت اصل كيفيت محوري مبناي چاپ  نشريات علمي دانشگاه است.

 

به گزارش وب سايت خبري uinews دكتر طالبي در مراسم هم انديشي سردبيران و تجليل از سردبيران برتر كه روز دوشنبه 8 خرداد ماه سال جاري در محل تالار دكتر رزمجو دانشگاه اصفهان برگزار شد، يكي از وظايف ذاتي دانشگاه را توسعه دانش قلمداد نمود و اظهار داشت:يكي از راه هاي توسعه دانش و ارائه برونداد هاي علمي ،چاپ نشريات علمي است. وي نشريات را از لحاظ كمي و كيفي مورد ارزيابي قرار داد و بيان داشت:مجلات دانشگاه اصفهان از لحاظ كميت بعد از دانشگاه تهران قرار دارد و از نظر كيفيت نيز وضعيت دانشگاه اصفهان بسيار مطلوب و رو به رشد است.

رئيس دانشگاه اصفهان در ادامه بيانات خود ،مديريت صحيح،توجه به مسائل علمي و تداركات را از محورهاي اصلي چاپ مقالات در مجله هاي علمي دانشگاه قلمداد و بر تقسيم وظايف در اين سه حوزه تاكيد نمود.

وي در ادامه ضمن تاكيد بر رعايت اخلاق نشر اظهار داشت:سردبيران مجلات فارغ از مسائل تداركاتي بايد به وظايف اصلي خود بپردازند.

دكتر طالبي در ادامه به متمركز و غير متمركز بودن فرايند داوري،گستردگي داوران،تنوع بخشي در مجلات قابل چاپ،سياست گذاري سردبير بر مبناي پذيرش مقالات داخلي و خارجي،تنوع بخشي به محتواي مقالات و كوتاه كردن دوره زماني چاپ پرداخت و توجه به اين امور را ضروري قلمداد نمود.

رئيس دانشگاه اصفهان در ادامه 9 نفر از سردبيران مجلات دانشگاه را كه حائز رتبه A   درآخرين رتبه بندي كمسيون ارزيابي نشريات وزارت علوم تحقيقات و فناوري  شده بودند را مورد تقدير قرار داد.

شايان ذكر است در ادامه اين نشست، دكتر همتي رئيس اداره  انتشارات دانشگاه اصفهان نيز ضمن ارائه گزارش مبسوطي از روند توسعه نشريات در دانشگاه اصفهان اظهار داشت: يكي از اهداف اداره انتشارات كيفيت محوري و استاندارد سازي نشريات ، پايبندي به اصول،الكترونيك سازي فرايندها و افزايش سرعت ارزيابي انتشار ، افزايش كيفيت مقالات منتشره ، رويت پذيري بيشتر و بستر سازي جهت حضور در نمايه هاي معتبر  بوده است.

وي در ادامه افزود: جذب همكاري 17عضو هيات علمي جوان به عنوان دبير تخصصي و دستيار سردبيران براي اولين بار در دانشگاه اصفهان انجام شده است. دكتر همتي همچنين الزام به تعيين تكليف مقالات،اجبار به دريافت و ارزيابي مقالات از طريق سامانه نشريات وانتشار به موقع مقالات  تاكيد نمود و اظهار داشت: در حال حاضر  نشرياتي كه قبلا سه يا چهار شماره تاخير داشته اند بروز شده و گاها اقدام به انتشار زودآيند شده است . همچنين 64 درصد مقالات دريافتي سال 95  و بيش از 90 درصد مقالات سال 94 تعيين تكليف نهايي شده اند و قسمت عمده اي از مقالات تعيين تكليف نشده منتظر پاسخ از سوي نويسندگان هستند.

رئيس اداره انتشارات همچنين به مواردي مانند راه اندازي شوراي ويراستاران، راه اندازي سامانه سيناوب، آسيب شناسي وضعيت نشريات و اقدام به كيفي سازي و نظارت مستمر، برنامه ريزي جهت نمايه سازي نشريات، افزايش رويت پذيري، اقدامات در راستاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي و برند سازي و ارتقاء رتبه نشريات دانشگاه اشاره و در ادامه برنامه هاي در حال پيگيري را به شرح زير عنوان نمود:

}        عضويت در  كميته بين المللي اخلاق نشر

}        سياست دانشگاه مبني بر چاپ مجلات و مقالات به زبان هاي بين المللي

}        افزايش امكان رويت پذيري وب سايت نشريات

}        حذف كامل بار مالي نشريات دانشگاه

}        تقويت واحد توليد بخش نشريات

}        تهيه شاخص هاي ارزيابي نشريات

}        تعيين تكليف مقالات در بازه كمتر از 6 ماه و انتشار در بازه كمتر از يك ماه

}        ارائه راهكار جهت كيفي سازي محتواي منتشره نشريات و نظارت مستمر

}        الزام استفاده تمامي نشريات به نرم افزارهاي مشابهت ياب

}        پيگيري صدور مجوزهاي انتشار از وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامي

شايان ذكر است در ادامه، خانم دكتر سيدان نيز به ارائه گزارشي از روند روبه پيشرفت شوراي ويراستاران پرداخت.

گفتني است در پايان سردبيران مجلات دانشگاه، به بحث و تبادل نظر در خصوص بهبود و ارتقا عملكرد انتشارات دانشگاه پرداختند و سردبيران برتر از سوي دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان مورد تقدير قرار گرفتند. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1396/03/08 19:50

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی