روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 02 مهر 1405
  • تاریخ انتشار : 1395/09/25 - 01:59
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست اتاق فكر استان در دانشگاه اصفهان برگزار شد

مركز بررسي هاي استراتژيك رياست جمهوري در قالب اتاق فكر استان اصفهان و با هدف مرور مسائل كليدي استان در حوزه هاي سياست هاي اولويت دار، روز سه شنبه 23 آذرماه سال جاري با حضور نمايندگان سازمان هاي كليدي استاني در محل تالار دكتر رزمجو دانشگاه اصفهان جلسه اي را ترتيب و آسيب هاي اجتماعي استان را مورد بحث و بررسي قرار دادند.


مركز بررسي هاي استراتژيك رياست جمهوري در قالب اتاق فكر استان اصفهان و با هدف مرور مسائل كليدي استان در حوزه هاي سياست هاي  اولويت دار، روز سه شنبه 23 آذرماه سال جاري  با حضور نمايندگان سازمان هاي كليدي استاني در محل تالار دكتر رزمجو دانشگاه اصفهان جلسه اي را ترتيب و آسيب هاي اجتماعي استان را مورد بحث و بررسي قرار دادند. 

به گزارش وب سايت خبريuinews مركز بررسي هاي استراتژيك رياست جمهوري در قالب اتاق فكر استان اصفهان و با هدف مرور مسائل كليدي استان در حوزه هاي سياستي اولويت دار نشستي  را با حضور نمايندگان دستگاه هاي اجرايي،بخش خصوصي وغير دولتي ، نخبگان علمي و دانشگاهي و فعالان حوزه هاي سياستي استان برگزار نمودند.مزيت اصلي اين نشست  كه با ماموريت اتاق هاي فكر استاني پيوند خورده است،تحليل راهبردي چالش هاي توسعه استان با حضور و دخالت گروه هاي ذينفع تصميم گيري در استان و شناسايي و راهكارهايي است كه با توجه  به امكانات سياست گذارانه و تنظيم گرانه ي موجود براي مداخله در چالش هاي شناسايي شده،اهميت راهبردي داشته و مورد اجماع مي باشد.

بنا به گزارش مذكور حجت الاسلام و المسلمين دكتر شانظري معاون فرهنگي دانشگاه اصفهان در اين نشست ضمن تبريك ميلاد پيامبر نور و رحمت و هفته وحدت اظهار داشت:

از انس بن مالك نقل شده كه گروهي در محضر پيامبر از فردي مدح و ثنا و ستايش كردند حضرت فرمودند: عقل و خردورزي او چگونه است؟ اصحاب با تعجب پرسيدند كه اي رسول خدا ما از تلاش و كوشش او در عبادت و كارهاي خير او مي گوييم شما از عقل او پرسش مي كنيد. حضرت فرمودند: آنچه از آسيب هاي فرهنگي و اجتماعي از تعصب و نابخردي پديد مي آيد از فجور فاجران سخت تر و بدتر است . جايگاه و منزلت انسان ها نزد خداوند نيز به  اندازه خرد ورزي آنان است از اين رو بايد بر مولفه خردورزي در زندگي جمعي تاكيد داشت. وي در ادامه افزود: پيشنهاد مي شود، عوامل موثر در آسيب هاي اجتماعي و فرهنگي بازخواني و تحليل شود چرا كه فرهنگ محصول يك بخش و يا فرد نيست بلكه محصول تمام انسان ها و نهاد هاست "كلهم مسئول"  و در ادامه  بايد تمام مسائل اجتماعي  با هم ديده شود و در برنامه ريزي و تصميم گيري همه سازمان ها  هماهنگ باشد و در پايان اولويت بندي مسائل لازم و ضروري  است .

شايان ذكر است در اين نشست دكتر عباس حاتمي دبير علمي اتاق فكر استان اصفهان نيز ضمن خوش آمد گويي به حضار به ويژه دكتر پاك سرشت معاون اجتماعي و فرهنگي مركز بررسي هاي استراتژيك رياست جمهوري به اين موضوع اشاره نمود كه اتاق فكر استان اصفهان ميزبان نشست دو روزه اي است كه در دانشگاه اصفهان در چهار پنل فرهنگي اجتماعي ، محيط زيست و آب ،صنعت و اقتصاد و گردشگري برگزار مي شود.

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1395/09/25 01:59

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی