روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 30 شهریور 1405
  • تاریخ انتشار : 1402/10/01 - 23:52
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

همایش توسعه کسب و کار با رویکرد شرکت‌های دانش بنیان صنعت و سلامت در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

دکتر هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان با اشاره به موانع و مشکلات زیست بوم فناوری خاطرنشان کرد: هر سیستم مجموعه‌ای از اعضای نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی، صنایع و دانشگاه‌ها است. لازم است تمامی این نهادها در کنار یکدیگر به حل معضلات و مشکلات زیست بوم فناوری و همچنین توسعه کسب و کار دانش بنیان اقدام کنند.


به گزارش روابط عمومی، دکتر هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان در این همایش تصریح کرد: صنایع، دانشگاه‌ها و سیستم دولتی باید در جهت تغییر و تحول عمده در زیست بوم فناوری و نوآوری حرکت کنند تا موجب پیشبرد اهداف علمی شوند. باید در جهت تسهیل روند و افزایش همکاری ها حرکت کنیم و با تولید کنندگان محصولات دانش بنیان همکاری کنیم. قیمت کالاها و محصولات تولید شده توسط استادان و دانشجویان مقاطع تکمیلی گاه حدودا یک دهم کالاهای مشابه خارجی است اما برای پیشبرد اهداف و به ثمر رساندن تحقیقات خود نیاز به حمایت و پشتیبانی بیشتری دارند.

دکتر هرسیج افزود: هدف اینگونه جلسات برقراری ارتباط موثر بین اعضای مختلف زیست بوم فناوری، تقویت تجارت و رفع موانع ایجاد شده در مسیر اندیشمندان و شرکت های دانش بنیان است. دانشگاه باید مشکلات کشور را شناسایی و برطرف کند نه این که صرفا فارغ التحصیل بیکار تربیت کند. بر این اساس باید رشته های دانشگاهی را در جهت حل معضلات و مشکلات کشور بروزرسانی کنیم.

وی ضمن تبیین طرح آمایش آموزش عالی در دانشگاه اصفهان، اشاره کرد: در یک مقطعی تاکید بر مقاله نویسی بود که البته مقالات بسیار خوبی توسط محققان نوشته شد اما این موضوع برای توسعه علم و پیشبرد اهداف علمی در جامعه دانشگاهی کفایت نمیکند، ضروری است دستاوردها را در حوزه فناوری نیز ارتقا بدهیم و به کمال برسانیم.

رئیس دانشگاه اصفهان، به مشکلات و موانع زیستبوم فناوری و همچنین وظایف جامعه دانشگاهی در این باره اشاره کرد و افزود: در زمینۀ تعریف مأموریتهای جدید برای دانشگاه باید تعاملات و همکاریهای جدید و همچنین شبکههای جدیدی بر اساس سیاستها و منافع جدید استقرار یابد. برای شکل گیری زیست بوم فناوری باید تغییرات و تحولات عمیق و گسترده ای بوجود بیاید. باید از تجارب دیگران در این مسیر بهره برد. در این زمینه باید تولیدات برآمده از دانش باشد، تحقیقات عمیق و گسترده ای به انجام برسد، الگوها و سیاستهای قبلی تغییر یابد و ذهنیتهای جدیدی وارد این عرصه شوند. نخبگان دانشگاهی، صنایع، شرکتها و نهادهای دولتی و غیر دولتی باید فکر و نگرش خود را تغییر بدهند و در سیاست گذاریها، نظارت و ارزیابیها اصلاحاتی صورت بگیرد و نیروی متناسب با نیازهای دانش بنیان تربیت؛ البته که این تغییرات زمان‌بر خواهد بود اما ثمرات چشمگیری را به همراه خواهد آورد

 

 
 
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1402/10/01 23:52

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی