روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 30 شهریور 1405
  • تاریخ انتشار : 1402/04/20 - 18:52
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بهره مندی از تجارب بازنشستگان، وظیفه ی دینی، ارزشی و اداری هر سازمان است

رئیس دانشگاه اصفهان در چهارمین مراسم بزرگداشت بازنشستگان دانشگاه اصفهان که به همت کانون بازنشستگان دانشگاه اصفهان، معاونت اداری،مالی و پشتیبانی و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه در محل تالار همایش های بین المللی پیامبر اعظم(ص) برگزار شد، بهره مندی از تجارب بازنشستگان را وظیفۀ دینی، ارزشی و اداری دانشگاه دانست و بر این مهم تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی، دکتر هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان در این مراسم تصریح کرد: استفاده از تجارب منابع انسانی بازنشسته عین عقلانیت است و باید در راستای ارتقای سطوح مختلف علمی،آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه از این ظرفیت بهره‌مند شد.

رئیس دانشگاه اصفهان ضمن تأکید بر ناکارآمدی دیدگاه استثمارگرایانه به منابع انسانی بیان کرد:  منابع انسانی سرمایه‌های اصلی هر سازمان هستند که با بهره‌مندی از تجارب این نیروها می‌توان در ارتقا و پیشرفت مجموعه گام برداشت.

وی در ادامه ضمن تأکید بر استفاده از تجارب بازنشستگان، خواستار فراهم آوردن تمهیدات لازم برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های منابع انسانی بازنشسته شد.

دکتر هرسیج همچنین تصریح کرد: علم خاصیت تکاملی دارد و ضروری است سیر استکمالی در این زمینه پله پله باشد. به همین دلیل باید از انباشت تجارب منابع انسانی خود به نحو مطلوب بهره‌مند شویم زیرا پیشرفت امروز دانشگاه اصفهان مرهون زحمات تک تک شما عزیزان است. وی همه دانشگاهیان را اعضای یک خانواده دانست که در پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه نقش مهم و سازنده داشته و دارند.

رئیس دانشگاه خاطرنشان ساخت: حمایت از حقوق بازنشستگان از برنامه‌های مورد تأکید هیأت رئیسه دانشگاه است زیرا همه ما یک خانواده هستیم و باید همیشه حمایت‌گر یکدیگر باشیم.

دکتر هرسیج انتقال تجربه به دیگران را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: یکی از وظایف مهم منابع انسانی هر سازمان انتقال تجارب کسب شده به دیگران است که متأسفانه در برخی از بخشها این مهم کم رنگ شده است و کارکنان مجرب در انتقال اندوخته‌های خود به دیگران اهمال می‌کنند.

وی در ادامه تاکید کرد اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه باید در تربیت منابع انسانی جایگزین خود کوشا باشند و هرکدام حداقل بتوانند تجارب خود را قبل از بازنشستگی به چندین نفر انتقال بدهند.

دکتر هرسیج افزود: ما باید دید سازمانی داشته باشیم و از فرهنگ فردگرایی به سمت تفکر جمع‌گرایی حرکت کنیم و از طریق به اشتراک گذاشتن تجارب خود در ارتقا و رشد دانشگاه بکوشیم.

 


 

 
 






کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1402/04/20 18:52

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی