روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 30 شهریور 1405
  • تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 09:34
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رویکرد حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان حرکت در راستای برنامه راهبردی رئیس دانشگاه، مبتنی بر جامعه محوری و تمدن سازی است

دکتر مهدی مرتضوی بک مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه اصفهان در آئین افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه اصفهان، تصریح کرد: رویکرد حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان حرکت در راستای برنامه راهبردی رئیس دانشگاه، مبتنی بر جامعه محوری و تمدن سازی است.


به گزارش روابط عمومی، دکتر مهدی مرتضوی بک در این نشست تصریح کرد: در مدیریت امور فناوری مرکز رشد و کارآفرینی در راستای تجاری سازی محصولات نوآورانه حاصل از طرح های پژوهشی، در کتابخانه مرکزی در راستای ارائه خدمات تخصصی و تهیه منابع علمی کاربردی مورد نیاز صنایع، در اداره انتشارات در راستای ویژه نامه تخصصی با موضوعات کاربردی ، در آزمایشگاه مرکزی در راستای توسعه آزمایشگاه های مشترک با صنایع و سازمان ها و در مدیریت امور پژوهشی نیز پایان نامه های تقاضا محور در اولویت اول قرار دارند.

دکتر مرتضوی در ادامه به تشریح سطح فعلی همکاری دانشگاه با شرکت فولاد مبارکه پرداخت و افزود: قرارداد پژوهشی جاری و یا آماده ابلاغ با فولاد بالغ بر 16 طرح به مبلغ 14.7میلیارد تومان ، قرارداد، خدماتی بالغ بر 5 میلیارد تومان، حمایت پایان نامه جاری با 80 عنوان بالغ بر 4 میلیون تومان، قرارداد باز جاری بالغ بر 16 میلیارد تومان است.

وی ساختار همکاری دانشگاه اصفهان و شرکت فولاد را تشریح و همکاری در کلان روندها مانند طرح پژوهشی زمین شناسی و اکتشافات معدنی را تبیین کرد.

همچنین در مورد کلان روند محیط زیست و تشکیل کنسرسیوم محیط زیست تصریح کزد: در این کلان روند از 10 میلیارد قراردادباز، بالغ بر 4 میلیارد محقق شده است.

دکتر مرتضوی همکاری در کلان روند علوم شناختی و روان شناسی را نیز تشریح کرد. وی هدف از تشکیل اکوسیستم فناوری و نوآوری فولاد را توسعه دانش فنی مورد تقاضای صنعت فولاد، ایجاد کارگاه های ساخت فناورانه صنعت فولاد و تربیت دانشجویان مهارت محور دانست .

گفتنی است آئین افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه أصفهان با حضور مدیر عامل فولاد مبارکه، رئیس دانشگاه اصفهان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاهو جمعی از مدیران ارشد دانشگاه و شرکت فولاد برگزار شد. همچنین در قالب رویداد فولادینو، سلسله نشست های همگرا،هم مسیر،دمودی،عصرانه کارآفرینی،ترنج و ... به همت شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نواوری فولاد مبارکه در 27 و 28 آبان 1402 در دانشگاه أصفهان برگزار شد.

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1402/08/28 09:34

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی