روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 30 شهریور 1405
لیست اخبار صفحه :103
جوانگرایی در انتخاب مدیر هسته ی گزینش دانشگاه اصفهان

جوانگرایی در انتخاب مدیر هسته ی گزینش دانشگاه اصفهان

مراسم تکریم و معارفه مدیر هسته ی گزینش دانشگاه اصفهان با حضور رییس دانشگاه، نماینده ولی فقیه در دانشگاه، مدیران هسته گزینش استان، مسئولین، رابطین، سرتیم های تحقیق و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه، چهارشنبه دوم آذر ماه 1401 در محل تالار اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

افزایش ضریب نفوذ فعالیت های فرهنگی اجتماعی در دانشگاه ها و به اشتراک گذاری تجربه ها

افزایش ضریب نفوذ فعالیت های فرهنگی اجتماعی در دانشگاه ها و به اشتراک گذاری تجربه ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، در نشست هم اندیشی معاونین فرهنگی دانشکده ها، فعالین فرهنگی دانشگاه و اساتید مشاور دانشگاه اصفهان هدف از برگزاری این نشست را هم افزایی و هماهنگی برای افزایش ضریب نفوذ فعالیت های فرهنگی اجتماعی در دانشگاه ها و به اشتراک گذاری تجربه ها دانست.

ضرورت احیای نقش دانشجویان در فعالیت های فرهنگی

ضرورت احیای نقش دانشجویان در فعالیت های فرهنگی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دیدار و گفتگو با نمایندگان مجموعه های دانشجوی دانشگاه های استان اصفهان که در محل تالار خاتم دانشگاه اصفهان برگزار شد بر احیای نقش دانشجویان در فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها تاکید نمود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: ضرورت پذیرش تحول نسلی و استفاده از ظرفیت آن ها در  برنامه ریزی های فرهنگی دانشگاه ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: ضرورت پذیرش تحول نسلی و استفاده از ظرفیت آن ها در برنامه ریزی های فرهنگی دانشگاه ها

دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست معاونین فرهنگی و اجتماعی منطقه 6 کشور که به میزبانی دانشگاه اصفهان روز سه شنبه یکم آذرماه 1401 برگزار شد، بر ضرورت پذیرش تحول نسلی و استفاده از ظرفیت آن ها در برنامه ریزی های فرهنگی تاکید نمود.

بسیج، فهم درست اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است

بسیج، فهم درست اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است

"بسیج عبارت است از مجموعه‌ای که در آنها پاک ترین انسانها، فداکارترین و آماده به کارترین جوانان کشور، در راه اهداف عالی این ملت و برای کمال رساندن و به خوشبختی رساندن این کشور جمع شده اند."( مقام معظم رهبری)

تقدیر از خانواده شمسایی خیران نیک اندیش دانشکده شیمی دانشگاه اصفهان

تقدیر از خانواده شمسایی خیران نیک اندیش دانشکده شیمی دانشگاه اصفهان

طی مراسمی با حضور رییس دانشگاه اصفهان، هیات رییسه دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشکده شیمی از آقای بهرام شمسایی و همسر ایشان به خاطر اهدای مقادیر زیادی مواد شیمایی و تجهیزات آزمایشگاهی به این دانشکده تقدیر به عمل آمد.

رییس دانشگاه اصفهان : امنیت مانند اکسیژن، لازم و ضروری است، همه باید برای حفظ و پایداری آن در کشور تلاش کنیم.

رییس دانشگاه اصفهان : امنیت مانند اکسیژن، لازم و ضروری است، همه باید برای حفظ و پایداری آن در کشور تلاش کنیم.

پنجمین نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه اصفهان با اعضای هیات علمی با حضور در دانشکده شیمی به منظور تقویت و استمرار ارتباط دو سویه بین اعضای هیات علمی با مسئولین دانشگاه و بهره مندی از دیدگاه ها و نقطه نظرات متقابل آن ها، روز شنبه 28 آبان 1401 از ساعت 15:30 تا 19 در محل سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

همه ایثارگران جزو نخبگان و سرآمدان جامعه هستند

همه ایثارگران جزو نخبگان و سرآمدان جامعه هستند

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عصر روز پنجشنبه 26 آبان ماه در ادامه سفر استانی به اصفهان در دیدار با نخبگان، سرآمدان و کارآفرینان استان در محل تالار اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه اصفهان، گفت: همه ایثارگران جزو نخبگان و سرآمدان جامعه هستند زیرا در زمان لازم بصیرت خود را به اثبات رساندند.

آخرین بروزرسانی: 1405/06/30 11:42

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی