روابط عمومی

iran flag اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی
امروز : 02 مهر 1405
  • تاریخ انتشار : 1395/06/16 - 20:34
  • تعداد بازدید : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدير امور آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان معرفي شد

طي حكمي از سوي دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان، مدير امور آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان معرفي و از زحمات مدير سابق تقدير به عمل آمد.


طي حكمي از سوي دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان، مدير امور آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان معرفي و از زحمات مدير سابق تقدير به عمل آمد.

به گزارش وب سايت خبري uinews دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان، طي حكمي دكتر حميد بيدرام را به عنوان مدير امور آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان معرفي و از زحمات دكتر حميد رضا شاوران تقدير به عمل آورد. رئيس دانشگاه اصفهان در مراسم معارفه مدير آموزشي و تحصيلات تكميلي كه با حضور هيات رئيسه و جمعي از كاركنان حوزه معاونت آموزشي در محل تالار انرژي معاونت آموزشي برگزار شد بر رسيدگي به امور مردم در چارچوب قوانين و مقررات و رعايت ضوابط تاكيد نمود.

رئيس دانشگاه در ادامه بيانات خود افزود: هچ تشخيصي بالاتر از مقررات نيست و رعايت قوانين و مقررات لازم و ضروري است.

وي همچنين ضمن تاكيد بر رعايت استانداردها بر افزايش كيفيت آموزشي دانشگاه تاكيد نمود. 

دكتر طالبي همچنين با تجليل از خدمات دكتر فقيهيان و سنت هاي حسنه به جا مانده از ايشان ،خواستار برخورد خوب كارشناسان و مديران آموزشي با ورودي هاي جديد و به خصوص برخورد خوب و شايسته با خانواده هاي اين دانشجويان شد و گفت : هدف اين است كه دانشجو با خاطره خوش وارد دانشگاه شده و با خاطره خوش نيز از دانشگاه فارغ التحصيل شود.

رئيس دانشگاه در ادامه از تجربه ،كارداني و حسن نيت دكتر شاوران قدرداني و ايشان را فردي ضابطه مند و مقرراتي قلمداد نمود.همچنين ضمن معرفي دكتر حميد بيدرام به عنوان مدير امور آموزشي و تحصيلات تكميلي ، ايشان را نيز فردي منضبط و قانونمند قلمداد و اظهار اميدواري نمود كه در امور محوله ضوابط و مقررات را سرلوحه كارهاي خود قرار دهند.

دكتر طالبي همچنين در مورد ديجيتالي نمودن مدارك فارغ التحصيلان موسساتي كه هيات مميزه ندارند اظهار داشت:طبق مصوبه وزارت علوم مدارك تحصيلي دوره هاي كارداني،كارشناسي و كارشناسي ارشد موسسات فاقد هيات مميزه بر عهده دانشگاه منتخب استان گذاشته شده است كه در استان اصفهان ، دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه منتخب معرفي و مسئوليت امضا مدارك بر عهده رئيس دانشگاه گذاشته شده است،وي بحث ارزشيابي و تائيد مدارك اين موسسات را بسيار مهم قلمداد و بر مديريت اين موضوع توسط اداره آموزش دانشگاه، تاكيد نمود.

گفتني است در اين مراسم دكتر يوسف شاقول معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي نيز اظهار داشت:آموزش با نام دكتر شاوران گره خورده و ما بايد از تجربيات و دانش ايشان بهره ببريم. وي دكتر بيدارم را نيز فردي دقيق و جدي قلمداد نمود و از حسن سلوك و جديت و دقت ايشان تقدير نمود.

شايان ذكر است دكتر ايرواني مشاور رئيس دانشگاه نيز ضمن تقدير از دكتر شاوران ،فلسفه تغيير ايشان را ورود به آستانه بازنشستگي و رسيدگي به امور پژوهشي و تحقيقي قلمداد و در ادامه براي ايشان آرزوي موفقيت نمود.

لازم به ذكر است در ادامه دكتر شاوران ضمن ارائه گزارش مبسوطي از نحوه عملكرد مديريت آموزشي دانشگاه و تحولات انجام شده در اين مديريت از همكاران و كارشناسان آموزشي تقدير و تشكر نمود.

همچنين دكتر حميد بيدرام نيز ضمن تشكر از حسن اعتماد دكتر طالبي ، كاركنان آموزش را زحمت كش ترين و صميمانه ترين كارمندان دانشگاه دانست و اظهار اميدواري نمود كه با همكاري كاركنان و مديران آموزشي برنامه هاي آتي آموزشي دانشگاه را به نحو احسن اجرا نمايند.

 
 
 
 
 
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار :

مدیر سیستم

آخرین بروزرسانی: 1395/06/16 20:34

دسترسی سریع

تنظیمات قالب

تنظیمات قالب

vazir
estedad
shabnam
sahel
کنتراست تیره
کنتراست روشن
کنتراست بالا
اشباع رنگی بالا
سیاه و سفید
اشباع رنگی کم
بدون فیلتر
کوررنگی سبز
کوررنگی قرمز
کوررنگی آبی
تک رنگ بینی