دانشگاه اصفهان میزبان نخستین کنفرانس فیزیک ایران در قرن جدید است
دبیر کمیته اجرائی کنفرانس ملی فیزیک در سی و نهمین کنفرانس ملی فیزیک ایران که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار می شود گفت: دانشگاه اصفهان میزبان نخستین کنفرانس فیزیک ایران در قرن جدید است.
به گزارش روابط عمومی، دکتر ابراهیم قنبری، دبیر کمیته اجرایی کنفرانس ملی فیزیک ایران با اشاره به بیتی از سعدی در ادامه گفت: دانشگاه اصفهان در سال 1370 میزبان کنفرانس فیزیک ایران بوده است. کنفرانس فیزیک هر ساله با همت انجمن فیزیک ایران و به میزبانی یکی از دانشگاه های کشور برگزار می شود. در سال 1397 درخواست میزبانی 1400 کنفرانس رادادیم ولی با آن موافقت نشد ولی امسال این اتفاق افتاد. امسال میزبان نخستین کنفرانس فیزیک ایران در قرن جدید هستیم.
وی با اشاره به اینکه میانگین دمای کره زمین امسال شکسته شده است، تصریح کرد:در این کنفرانس 50 میهمان ویژه داریم که از این میان 70 عضو هیأت علمی و 24 دانشآموخته پسا دکتری حضور دارند و دستاوردهای علمی خود را ارائه می دهند



