خانم دكتر ميا ميكيچ و آقاي هام نمايندگان كميسيون اجتماعي و اقتصادي آسيا و اقيانوسيه سازمان مل (ESCAP) با رييس دانشگاه اصفهان ديدار و گفتگو و بر تحكيم روابط في مابين تاكيد نمودند.
به گزارش وب سايت خبري uinews خانم دكتر ميا ميكيچ مدير كمسيون اجتماعي و اقتصادي آسيا و اقيانوسيه سازمان ملل (ESCAP) و شبكه آموزش و پژوهش در زمينه تجارت آسيا – اقيانوسيه (ARTNeT) به همراه آقاي هونگجو هام (Hongjoo Hahm) مسئول كميسارياي سازمان ملل ضمن بازديد از دانشگاه اصفهان با دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه ديدار و گفتگو نمودند.
شايان ذكر است در اين ديدار دكتر طالبي به بيان زمينه ها و ظرفيت هاي همكاري دانشگاه اصفهان با سازمان ملل پرداخت و كنفرانس اقتصادي توسعه پايدار و همكاري هاي منطقه اي را فرصتي مناسب براي شروع همكاري هاي علمي دانشگاه و اين مراكز پژوهشي اعلام نمود.
وي همچنين ضمن معرفي دانشگاه اصفهان به عنوان يكي از دانشگاه هاي برتر كشور، به داير بودن قطب علمي اقتصاد بين الملل اين دانشگاه اشاره و از تحكيم روابط دانشگاه با سازمان ملل استقبال و بر توسعه اين روابط تاكيد نمود.
در اين جلسه همچنين خانم دكتر ميكيچ توضيحاتي در خصوص فعاليت هاي ESCAP ارائه و بيان داشت: كميسيون اقتصادي و اجتماعي آسيا و اقيانوسيه به عنوان مركز همكاري هاي منطقه اي سازمان ملل متحد در ترويج همكاري بين كشورها براي دستيابي به توسعه فراگير و پايدار، فعاليت دارد. اسكاپ با در برگرفتن 53 كشور عضو و 9 عضو وابسته، بزرگترين پلاتفرم بين المللي بين دولتي است و به عنوان بزرگترين اتاق فكر منطقه اي تلاش دارد تا با فراهم آوردن تحليل هاي كاربردي براي كشورها آنها را در مسائل اقتصادي، اجتماعي و محيط زيست منطقه ياري نمايد. تمركز استراتژيك اين كميسيون بر تحقق برنامه هاي توسعه پايدار است كه با حمايت از همكاري و همگرايي منطقه اي براي واكنش به آسيب پذيري هاي مشترك، همكاريهاي مالي و همگرايي بازارها است. همچنين ESCAP براي دولت ها خدمات مشاوره اي به منظور سياستگذاري، ظرفيت سازي و كمك فني در جهت دستيابي به توسعه پايدار و جامع كشورها فراهم مي آورد.
سپس آقاي هام ضمن اشاره به سيل اخير در كشور اشاره داشت كه اين گونه رويدادها مخاطره اي براي دستيابي به توسعه پايدار است. ايشان ضمن اشاره به نقش ايران در منطقه خاورميانه به طبيعت زيباي شهرهاي مختلف در ايران اشاره كرد و مهمترين مسأله را منابع طبيعي و محافظت از آن معرفي كرد. وي با اشاره به نقش دانشگاه اصفهان به عنوان مرجع علمي شبكه آموزش و پژوهش در زمينه تجارت آسيا – اقيانوسيه و ESCAP به نقش محوري اين دانشگاه در پژوهش هاي علمي با همكاري اين مركز در زمينه توسعه پايدار تأكيد نمود.