۱۴۰۴ شنبه ۱۵ تير

نخستين ايده‌شوي دانشگاه اصفهان باعنوان «كسب‌وكار مهندسي»

نخستين ايده‌شوي دانشگاه اصفهان باعنوان «كسب‌وكار مهندسي» در تالار فارابي دانشگاه اصفهان برگزار شد.


 نخستين ايده‌شوي دانشگاه اصفهان باعنوان «كسب‌وكار مهندسي» در تالار فارابي دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews ايده‌شو رويدادي است كه در آن به افراد شركت‌كننده اين امكان داده مي‌شود تا در محيطي دوستانه به بيان ايده‌هاي نوآورانه خود بپردازند و ضمن كسب مهارت‌هاي ايده‌پردازي و ارائه ايده، ايده‌هاي خود را در بوته نقد براي بهبود آن‌ها و مبنا قرار گرفتن براي راه‌اندازي يك كسب‌وكار نوپاي موفق قرار دهند.

اين رويداد توسط شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به‌صورت ماهانه در اصفهان و برخي شهرهاي استان در حوزه‌هاي مختلف برگزار شده است كه هدف از برگزاري آن، تشويق كارآفرينان به مشاركت و همكاري و تبادل‌نظر در مورد ايده‌هاي نوآورانه است.

اين ايده‌شو با همكاري مركز رشد و كارآفريني دانشگاه اصفهان، معاونت فرهنگي دانشكده‌ي فني-مهندسي، آزمايشگاه اينترنت اشياء دانشكده‌ي مهندسي كامپيوتر  و مركز نوآوري صنايع سرگرمي دانشگاه اصفهان برگزار شد. از سه هفته پيش از رويداد، ثبت‌نام براي دريافت ايده‌ها در حوزه‌هاي مهندسي پزشكي، مهندسي برق، مهندسي مكانيك، اينترنت اشياء، مهندسي شيمي، روباتيك، و مهندسي عمران و حمل‌ونقل آغاز شد. 58 ايده به دبيرخانه‌ي ايده‌شو رسيد كه از ميان آن‌ها، 16 ايده براي پيش‌رويداد اينترنت اشياء انتخاب شدند و پس از داوري تخصصي، 4 ايده انتخاب و به همراه 8 ايده‌ي حوزه‌ي مهندسي، 12 ايده‌ي ورودي به رويداد را تشكيل دادند.

 
 

داوران اين دوره عبارت بودند از:

•  دكتر جواد راستي (مدير مركز رشد و كارآفريني دانشگاه اصفهان، مؤسس و مدير مركز نوآوري صنايع سرگرمي دانشگاه اصفهان)

•  دكتر حامد شهبازي (عضو هيأت علمي گروه مهندسي مكاترونيك دانشگاه اصفهان، مدير شركت مبين فناوران جي، عضو هيأت مديره‌ي شتاب‌دهنده‌ي برناك، مدير اسبق دفتر تجاري سازي دانشگاه اصفهان)

•  مهندس محمد كرماني (بنيانگذار فضاي اشتراكي آبي و سفيد، فعال باسابقه‌ي اكوسيستم كارآفريني اصفهان)

•  مهندس مجيد محمدي (كارشناس ارشد تجاري‌سازي و انتقال فناوري)

 

ايده‌هاي پذيرفته‌شده عبارت بودند از:

1بازي حركتي (اميرمحمد غياثي)

2كنترل و تعديل آلودگي هوا (فاطمه ابوطالبي، سيد جواد ديباجي)

3فكري نو (زهرا زماني)

4سامانه‌ي آموزش پزشكي با واقعيت افزوده (معصومه ظفريان)

5صفحه‌ي آب‌رسان (اميررضا فخاري زواره)

6توليد فيلامنت بازيافتي براي پرينترهاي سه‌بعدي (فرنام خواجوي راد)

7هوشمند ترافيك (اميرمحمد لشكري)

8ارز ديجيتال دانشجويي (عليرضا احمدي طباطبايي)

9مديريت هوشمند ساختمان (سيد مهدي ميرصادق)

10سامانه‌ي حمل‌و نقل (حسن قجاوند)

11گزارش خرابي‌هاي ساختمان (فرزانه خواجويي)

12ماهر شو (محمدجواد عربيان حسين‌آبادي و همكاران)

شايان ذكر است، پس از توضيحات ايده‌پردازان و پاسخ به سؤالات داوران، با رأي حاضران و داوران، ايده‌هاي 3 و 4 و 6 و 8 و 12 به مرحله‌ي دوم راه پيدا كردند و بعد از توضيحات تكميلي و ارزيابي داوران، ايده‌هاي 6 و 8 و 3 به ترتيب مقام‌هاي اول تا سوم را كسب  و لوح تقدير و كارت هديه را دريافت نمودند

 اين ايده‌ها در اولويت ورود به كانون‌ها كارآفريني دانشگاه هستند كه دكتر كورش خسروي رييس مركز پژوهش هاي شوراي شهر و دبير منطقه ويژه علم و فناوري، در سخنراني خود در اين رويداد، براي حاضرين از افق روشن پيش‌روي اين كانون‌ها سخن گفت.

اميد آنكه اين رويداد مرتباً در دانشكده‌هاي ديگر نيز برگزار شود و راهگشاي ذهن‌هاي خلاق و علاقمند به‌سوي رونق بخشيدن به اكوسيستم كارآفريني دانشگاه اصفهان باشد.

 

 

 
 
 
 
 
 
تاریخ:
1398/10/05
تعداد بازدید:
615
منبع:
Powered by DorsaPortal