جستجوSepratorTopMenuارتباط با ماSepratorTopMenuورود اعضاءSepratorTopMenuنقشه سایتSepratorTopMenuاعضای هیأت علمیSepratorTopMenuدانشجویانSepratorTopMenuصفحه اصلی
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
English/العربيه
تازه ها
دانشجوي دكتري ميكروبيولوژي از پايان نامه خود دفاع كرد" class = "b1 file1 shownews5file1 img-responsive pull-lg-right pull-md-right pull-sm-right pull-xs-none">
دانشجوي دكتري ميكروبيولوژي از پايان نامه خود دفاع كرد

محسن مبيني دهكردي دانشجوي دكتري ميكروبيولوژي از پايان نامه ي خود تحت عنوان بهينه سازي توليد بيواتانول در مخمر ساكارومايسس سرويزيه از طريق مهندسي متابوليك دفاع كرد.

به گزارش وب سايت خبريuinews   محسن مبيني دهكردي دانشجوي دكتري ميكروبيولوژي در دانشگاه اصفهان از پايان نامه ي خود دفاع كرد . بهينه سازي توليد بيواتانول در مخمر ساكارومايسس سرويزيه از طريق مهندسي متابوليك موضوع پايان نامه اي است كه اين دانشجوي دكتري ميكروبيولوژي دانشگاه اصفهان به راهنمايي دكتر ايرج نحوي و دكتر سيد حميد زركش اصفهاني و پرفسور رينجي آكادا و مشاوره ي دكتر منوچهر توسلي و دكتر كامران قائدي مورد بررسي قرار داده است .

بنا بر اين گزارش ، محسن مبيني دهكردي در جلسه ي دفاعيه پايان نامه ي خود كه در تالار محمد رسول اله دانشگاه اصفهان برگزار شد گفت : مخمر ساكارومايسس سرويزيه به عنوان مهمترين مخمر صنعتي و اصلي ترين ميكروارگانيسم مولد بيواتانول مطرح مي باشد. در اين تحقيق پس از جداسازي سويه هاي وحشي و موتانت مقاوم به اتانول از سويه اي صنعتي از مخمر فوق و انجام آناليز هاي مرتبط با ژنتيك و بر هم كنش مسير هاي متابوليكي مخمر ، اقدام به طراحي سويه اي نو تركيب با هدف افزايش توليد بيواتانول گرديد كه فنوتيپ فلوكه شدن سريع را نشان دهد. به طور كلي سويه هايي كه براي توليد بيواتانول مورد استفاده قرار مي گيرند بايستي غلظت هاي زياد اتانول و قند ها را تحمل كنند و واجد فعاليت هاي متابوليكي مطلوبي باشند . در اين تحقيق در ابتدا سويه هاي مختلف مخمر ساكارومايسس سرويزيه به منظور ارزيابي ميزان مقاومت نسبت به اتانول خارج سلولي مورد مطالعه قرار گرفتند و پس از شناسايي انواع مقاوم ، اقدام به جداسازي سويه هايي گرديد كه به غلظت 24% (حجم/حجم) اتانول مقاوم بودند . ويژگي هاي سويه هاي مقاوم از نظر ميزان توليد بيواتانول ، مقدار ذخيره ي ترهالوز و ميزان فعاليت آنزيم اينورتاز تعيين گرديد و از بين آن ها سويه اي به نام 4-3 Y به عنوان سويه اي مقاوم كه قادر به توليد 2/5% (حجم/وزن) بيواتانول بود، جداسازي شد.

فرايند بهينه سازي توليد بيواتانول با حضور سويه ي فوق و استفاده از روش آماري تاگوچي در مقياس كوچك انجام پذيرفت و مشخص گرديد كه حضور مخلوط گلوكز و مالتوز به عنوان منبع كربن ، حضور مخلوط پپتون و اوره به عنوان منبع نيتروژن و وجود تراكم سلولي معادل =5 OD بيشترين تاثير را بر روي توليد بيواتانول دارند. ميزان توليد بيواتانول در شرايط بهينه به 1/6% (حجم/وزن) رسيد كه 6/17% بيشتر از مقدار اوليه بود .

شايان ذكر است ، دكتر گيتي امتيازي ، دكتر رسول روغنيان ، دكتر حميد ميرمحمد صادقي و دكتر شهلا شادزي داوران اين پايان نامه دكتري بودند .

تاریخ:
1387/06/18
تعداد بازدید:
1329
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الكترونيكي شما    
شماره تلفن
توضيحات  
تغییر کد امنیتی  
كد امنيت  
 
1درخواست مجوز پخش آگهیدرخواست مجوز عکاسیرزرو پایه های تبلیغاتیرزرو محیط های نمایشگاهیدرخواست مجوز بازدید از دانشگاه78رزرو سالن همایش پیامبر اعظم (ص)
کلیه حقوق وب سایت متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه اصفهان می باشد
Powered by DorsaPortal