۱۴۰۰ يکشنبه ۱۴ آذر
تجليل از فرزندان ممتاز دانشگاهيان

«فرم ثبت‌نام فرزندان ممتاز »

خواهشمند است قبل از ثبت نام اطلاعيه را با دقت مطالعه بفرماييد.

اطلاعيه ثبت نام فرزندان ممتاز سال تحصيلي 1400-1399

«هيأت علمي و كاركنان رسمي، پيماني و قراردادي شاغل و بازنشسته دانشگاه اصفهان»

ضمن عرض تبريك به مناسبت موفقيت فرزندان ممتازكاركنان محترم دانشگاه اصفهان در تمام مقاطع تحصيلي در سال گذشته و راهيابي آنان به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، شرايط و نحوه ثبت نام برای تجلیل از اين عزيزان به شرح زير اعلام مي‌گردد.

الف) شرايط لازم براي ثبت نام

1- دانش‌آموزان ممتاز مقطع ابتدايي (اول تا ششم) حائز نتيجه بسيار خوب (تمام دروس)

2- دانش‌آموزان ممتاز مقاطع دبيرستان (دوره اول و دوم) حائز معدل 18 به بالا

3- پذيرفته‌شدگان ورودي سال 1400 در تمامی مقاطع تحصيلي دانشگاه‌هاي دولتي و غيردولتي و پذيرفته‌شدگان بهمن ماه سال 1399 كه در سال گذشته موفق به ارسال مدارك نگرديده‌اند.

تبصره: مدارک فرزنداني که ازدواج نموده ­اند قابل قبول نمي ­باشد. (استعلام امور اداري مورد تأييد است.)

ب) مدارک لازم

1- اسکن عكس 4×3 با رزولوشن 300 و حداقل حجم 40 کیلوبایت و حداکثر حجم 120 کیلوبایت و ذخیره با نام کدملی و ax (مثال: 1296542564-ax)(عکس جديد و با کيفيت مناسب باشد، روابط عمومي دانشگاه هيچ گونه مسئوليتي در قبال کيفيت عکس چاپ شده ندارد.)

2- اسکن اصل کارنامه پایان تحصیلی 1400-1399 و یا گواهی ثبت نام برای دانشجویان ورودی دانشگاه ­ها با رزولوشن 100 و حداقل حجم 80 کیلوبایت و حداکثر حجم 150 کیلوبایت و ذخیره با نام کد ملی و karname  (مثال: 1296542564-karname)

3- اسکن آخرین حکم کارگزینی با رزولوشن 100 و حداقل حجم 80 کیلوبایت و حداکثر حجم 150 کیلوبایت و ذخیره با نام کد ملی و hokm (مثال: 1296542564-hokm)

4- اسکن صفحه اول شناسنامه فرزند با رزولوشن 100 و حداقل حجم 80 کیلوبایت و حداکثر حجم 150 کیلوبایت و ذخیره با نام کد ملی (مثال: 1296542564)

5- شماره حساب فرزند در بانک ملی (لطفاً در وارد نمودن شماره حساب دقت لازم را مبذول فرماييد.)

*مهم: همکاران محترم که فرزندانشان دارای مقام اول تا سوم علمی، ورزشی، فرهنگی، مذهبی، المپیاد و... صرفاً در سطح استانی(ناحيه و شهرستان ارسال نشود)، کشوری و بین­ المللی فقط در سال تحصیلی 1400-1399 مي ­باشند همراه با اصل مدارک به روابط عمومی مراجعه نمایند. لازم به ذکر است فقط به مقام ­های استانی، کشوری و بین­ المللی هدیه تعلق می­ گیرد.

توجه: ثبت نام از طریق سایت روابط عمومی دانشگاه، به آدرس pr.ui.ac.ir پايين صفحه قسمت خدمات ، تجليل از فرزندان ممتاز دانشگاهيان توسط خود شخص انجام می ­شود. يادآور مي­شود کد رهگيري شماره ملي دانش آموز مي ­باشد. در صورتي که در سال تحصيلي گذشته ثبت نام نموده ­­ايد مي­ توانيد از قسمت ويرايش با کد ملي دانش آموز نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نماييد. در پايان مراحل ثبت نام پيغام ثبت با موفقيت انجام شد داده مي­ شود.

توضيحات:

زمان ثبت نام از روز دوشنبه 1400/08/03 آغاز و در تاريخ چهارشنبه 1400/09/03 پايان مي‌پذيرد. فرم ثبت نام در سایت دانشگاه تا تاریخ 3 آذر ماه فعال می باشد و بعد از این تاریخ فرم از روی سایت برداشته خواهد شد. لازم به ذکر است زمان تعیین شده تمدید نخواهد شد.

به اطلاع مي ­رساند فايل pdf مجله فرزندان ممتاز سال تحصيلي 1399-1398 بر روي سايت روابط عمومي دانشگاه اصفهان به آدرس pr.ui.ac.ir قسمت نوار ابزار بالاي صفحه بارگذاري شده است.

روابط عمومي دانشگاه اصفهان

تاریخ به روزرسانی: