۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ آبان
تجليل از فرزندان ممتاز دانشگاهيان

«فراخوان ثبت‌نام فرزندان ممتاز دانشگاه اصفهان»

سال تحصيلي 99-1398
(هيأت علمي و كاركنان رسمي، پيماني و قراردادي شاغل و بازنشسته دانشگاه اصفهان)

ضمن عرض تبريك به مناسبت موفقيت فرزندان ممتاز هيأت علمي و كاركنان پرتلاش دانشگاه اصفهان در تمام مقاطع تحصيلي در سال گذشته و راهيابي آنان به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، شرايط و نحوه ثبت نام براي تجليل از اين عزيزان به شرح زير اعلام مي‌گردد.

«لطفا از مرورگر فایرفایکس استفاده کنید»

الف) شرايط لازم براي ثبت نام

1- دانش‌آموزان ممتاز مقطع ابتدايي (اول تا ششم) حائز نتيجه بسيار خوب (تمام دروس)
2- دانش‌آموزان ممتاز مقاطع دبيرستان (دوره اول و دوم) حائز معدل 18 به بالا
3- پذيرفته‌شدگان ورودي سال 1399 در تمامي مقاطع تحصيلي دانشگاه‌هاي دولتي و غيردولتي و پذيرفته‌شدگان بهمن ماه سال 1398 كه در سال گذشته موفق به ارسال مدارك نگرديده‌اند..(با توجه به اعلام نتايج آزمون سراسري زمان ثبت نام ورودي دانشگاه ها تمديد خواهد.)
تبصره: مدارك فرزنداني كه ازدواج نموده اند قابل قبول نمي باشد. (استعلام امور اداري مورد تأييد است.)

ب) مدارك لازم
1- اسكن عكس 4×3 با رزولوشن 300 و حداقل حجم 40 كيلوبايت و حداكثر حجم 120 كيلوبايت و ذخيره با نام كدملي و ax (مثال: 1296542564-ax)(عكس جديد و با كيفيت مناسب باشد، روابط عمومي دانشگاه هيچ گونه مسئوليتي در قبال كيفيت عكس چاپ شده ندارد.)
2- اسكن اصل كارنامه پايان تحصيلي 99-98 و يا گواهي ثبت نام براي دانشجويان ورودي دانشگاه ها با رزولوشن 100 و حداقل حجم 80 كيلوبايت و حداكثر حجم 150 كيلوبايت و ذخيره با نام كد ملي و karname (مثال: 1296542564-karname)
3- اسكن آخرين حكم كارگزيني با رزولوشن 100 و حداقل حجم 80 كيلوبايت و حداكثر حجم 150 كيلوبايت و ذخيره با نام كد ملي و hokm (مثال: 1296542564-hokm)
4- اسكن صفحه اول شناسنامه فرزند با رزولوشن 100 و حداقل حجم 80 كيلوبايت و حداكثر حجم 150 كيلوبايت و ذخيره با نام كد ملي (مثال: 1296542564)
5- شماره حساب در بانك ملي (لطفاً در وارد نمودن شماره حساب دقت لازم را مبذول فرماييد.)
*مهم: همكاران محترم كه فرزندانشان داراي مقام اول تا سوم علمي، ورزشي، فرهنگي، مذهبي، المپياد و... صرفاً در سطح استاني(ناحيه و شهرستان ارسال نشود)، كشوري و بين المللي فقط در سال تحصيلي 99-98 مي باشند همراه با اصل مدارك به روابط عمومي مراجعه نمايند. لازم به ذكر است فقط به مقام هاي استاني، كشوري و بين المللي هديه تعلق ميگيرد.

توجه:
ثبت نام از طريق سايت روابط عمومي دانشگاه، به آدرس pr.ui.ac.ir پايين صفحه قسمت خدمات، تجليل از فرزندان ممتاز دانشگاهيان توسط خود شخص انجام مي شود. يادآور مي شود کدرهگيري شماره ملي دانش آموز مي باشد. همكاراني كه سالهاي گذشته اطلاعات فرزندان خود را در اين فرم ثبت نموده اند گزينه ويرايش فرم با استفاده از كد رهگيري را كليك نمايند (كد رهگيري كد ملي فرزند مي باشد)

** تغييركارنامه جديد فرزند، عكس فرزند و مقطع تحصيلي الزامي ميباشد.
**همچنين در صورتيكه اطلاعات حساب و يا ساير اطلاعات ديگر آنان نياز به ويرايش دارد مي توانند اطلاعات را ويرايش نمايند.

ثبت نام جديد: همكاراني كه تاكنون نسبت به ثبت اطلاعات فرزند خود در اين فرم اقدام ننموده اند بايستي از طريق لينك ثبت اطلاعات فرم جديد اقدام نمايند.

توضيحات: زمان ثبت نام از دوشنبه 99/07/7 آغاز و در تاريخ جمعه 99/08/16 پايان مي‌پذيرد. فرم ثبت نام در سايت دانشگاه تا تاريخ 16 آبان ماه فعال مي باشد و بعد از اين تاريخ فرم از روي سايت برداشته خواهد شد.

تاریخ به روزرسانی:
1399/07/13