۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

بيانيه هفته دفاع مقدس دانشگاه اصفهان

31 شهريور سال روز شروع جنگ تحميلي از سوي رژيم بعث عراق عليه جمهوري اسلامي ايران و يادآور دفاع جانانه هشت ساله مردم غيور اين سرزمين عليه تجاوز و ستم همه مستكبران عالم است. دفاعي كه سرشار از عزت، ايثار و جانفشاني مردان و زنان ايراني بود و در تاريخ نشاني از افتخار آفريني اين ملت عليه رفتارهاي ظلمانه دنياي كفر خواهد بود.

پايداري ايران اسلامي كه برخاسته از روح  وحدت و ايمان بود در سايه هدايت هاي امام خميني(ره) شكل گرفت و باعث حفظ يك مكتب سازنده اسلامي در جهان شد. دفاع مقدس ملت عزيز ايران معادلات جهاني را برهم زد و تحليلهاي عادي دنيا پرستان را نقش برآب ساخت.

دانشگاه اصفهان كه با اهداء ده ها شهيد، سهم خود را در اين حماسه بزرگ ادا كرده است، بر همه شهيدان و ايثارگران اين حماسه بزرگ ملي درود و سلام ميفرستد و بر حفظ ارزشهاي دفاع مقدس و پيروي از ولايت فقيه كه وصيت همه شهيدان اين ملت بود تأكيد مينمايد و تا پيروزي نهايي همه آرمانها از فرامين حضرت آيتاله خامنهاي رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالي) پيروي خواهد نمود و در راه پيشرفت علم و تحصيل جوانان ايران اسلامي همه كوشش خود را صرف خواهد نمود.

روابط عمومي دانشگاه اصفهان

شهريور 1394