معاون دانشجويي دانشگاه اصفهان خبر داد :
المپياد ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت (اصفهان،چهارمحال و بختياري،قم و مركزي) به رياست دكتر هوشنگ طالبي در دانشگاه اصفهان برگزار مي شود.

به گزارش وب سايت خبري uinews دكتر علي اكبر كجباف معاون دانشجويي دانشگاه اصفهان اظهار داشت:المپياد ورزشي منطقه هفت كشور روز چهارشنبه 7 بهمن ماه سال جاري ساعت 8:30 صبح ، به رياست دكتر هوشنگ طالبي در سالن نيلفروش زاده دانشگاه اصفهان برگزار مي شود. بنا به گزارش مذكور در اين مسابقات تعداد 115 نفردانشجوي دختر در رشته هاي واليبال، شنا،تنيس روي ميز، دو ميداني ، شطرنج و 150 نفر دانشجوي پسر در رشته هاي فوتبال،تنيس روي ميز،شنا، دوميداني و شطرنج شركت خواهند نمود.

گفتني است پذيرش و اسكان دانشجويان شركت كننده در اين مسابقات، از روز 5 بهمن شروع خواهد شد . همچنين مقرر شده است كه هماهنگي هاي لازم با هيات هاي استاني، به منظور داوري بهتر در مسابقات انجام پذيرد.

اخبار تكميلي در اين خصوص متعاقبا" اعلام خواهد شد.

1394/10/28