.
مراسم افتتاحيه مسابقات قهرماني دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت در دانشگاه اصفهان
مراسم افتتاحيه مسابقات قهرماني دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت با حضور آقاي حسيني مدير كل دانشجوان شاهد و ايثارگر وزارت علوم تحقيقات و فناوري ، دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه و رئيس برگزاري مسابقات دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت ، دكتر ايرواني مشاور رئيس دانشگاه و حضور پور شور ورزشكاران شاهد و ايثارگر منطقه هفت د رمحل سالن همايش هاي پيامبر اعظم دانشگاه اصفهان برگزار شد.
مراسم افتتاحيه مسابقات قهرماني دانشجويان  شاهد و ايثارگر منطقه هفت با حضور آقاي حسيني مدير كل دانشجوان شاهد و ايثارگر وزارت علوم تحقيقات و فناوري ، دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه و رئيس برگزاري مسابقات دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت ، دكتر ايرواني مشاور رئيس دانشگاه ، جمعي ازمسئولين و مديران دانشگاه و مسئولين سازمان بنياد شهيد و با حضور پور شور ورزشكاران شاهد و ايثارگر منطقه هفت د رمحل سالن همايش هاي پيامبر اعظم دانشگاه اصفهان برگزار شد.
به گزارش وب سايت خبريuinews در مراسم افتتاحيه مسابقات قهرماني دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت كه در روز 7 بهمن ماه سال جاري در دانشگاه اصفهان برگزار شد، دكتر هوشنگ طالبي رئيس برگزاري مسابقات دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت اظهار داشت: ورزشكاران پيام آور سلامتي،جوانمردي و اخلاق هستند . وي در ادامه حضور دانشجويان شاهد و ايثارگر در دانشگاه اصفهان را غنيمت شمرد و ميزباني دانشگاه اصفهان از اين عزيزان را افتخاري بزرگ تلقي نمود.

رئيس دانشگاه اصفهان در ادامه بيانات خود ضمن تجليل از 300000 شهيد جان بركف در استان اصفهان اظهار داشت: دانشگاه اصفهان مزين به بركت وشميم وجود معطر بيش از 300 دانشجوي شهيد است كه بركت وجودي اين عزيزان فضاي دانشگاه را متبرك نموده است.

وي در پايان ضمن آرزوي موفقيت و پيروزي براي همه حضار خواستار ايجاد فضايي با نشاط و ورزشي براي همه دانشجويان شركت كننده در اين مسابقات شد.

در ادامه مراسم دكتر محمد رضا ايرواني مشاور رئيس دانشگاه نيز ضمن ابراز خرسندي از برگزاري مسابقات قهرماني دانشجويان شاهد و ايثارگر منطقه هفت در دانشگاه اصفهان، گزارش مبسوطي از برگزاري مسابقات را به شرح زير اعلام نمودند: از مجموع 19 دانشگاه منطقه 7 كشور 11 دانشگاه از استان هاي اصفهان ، يزد،چهارمحال و بختياري، مركزي و قم در اين رقابت ها شركت دارند. دكتر ايرواني همچنين اظهار داشت: اين مسابقات طي روزهاي 5 تا 11 بهمن ماه با حضور 110 ورزشكار خواهر و 150 ورزشكار برادر در رشته هاي ورزشي: واليبال، تنيس، شنا، دو و ميداني ،فوتسال و شطرنج برگزار مي گردد.

شايان ذكر است در اين برنامه آقاي حسيني مدير كل دانشجويان شاهد و ايثارگر وزارت علوم نيز ضمن گراميداشت روزهاي پور شور انقلاب 57 اظهار داشت: از عوامل پيروزي انقلاب مي توان به عواملي مانند وجود رهبري، وحدت بين مردم و اعتقاد و باور ديني اشاره نمود. وي همچنين افزود: مقوله ايثار و شهادت پيوند عميقي با موعظه هاي ديني ما ايرانيان دارد كه نمونه بارز آن شهادت ابا عبدالله (ع) است . مدير كل دانشجويان شاهد و ايثارگر همچنين خواستار ارائه كاپ اخلاق به با اخلاق ترين تيم هاي ورزشي از طرف مسئولين برگزاري مسابقات شد.

گفتني است: مسابقات قهرماني دانشجويان دختر شاهد و ايثارگر دانشگاه هاي منطقه 7 كشور به ميزباني دانشگاه اصفهان در بخش انفرادي در رشته هاي دو وو ميداني، شطرنج، تنيس روي ميز و شنا در تاريخ 6/11/94 برگزار گرديد و نتايج زير به دست آمد.

دو و ميداني دختران

1. مقام اول 100 متر سرعت فاطمه صفري از دانشگاه اصفهان
  2. مقام دوم 100 متر سرعت ريحانه كاظمي از دانشگاه اصفهان
  3. مقام سوم 100 متر سرعت مبينا شفيعي از دانشگاه اراك