مسابقات ورزشي كاركنان دانشگاه اصفهان تا فرارسيدن ماه مبارك رمضان ادامه دارد.
معاون اداره تربيت بدني دانشگاه اصفهان گفت: هدف از برگزاري اين مسابقات ايجاد شور و نشاط و شادابي ميان همكاران دانشگاهي است.

احمد همه ويسي در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه اصفهان با بيان اينكه مسابقات ورزشي كاركنان دانشگاه اصفهان از تاريخ 21 بهمن سال 94 آغاز شد، گفت: اين مسابقات در دو بخش اعضاي هيات علمي و كاركنان بانوان و آقايان در حال برگزاري است.

وي در خصوص هدف برگزاري اين مسابقات توضيح داد: هدف از برگزاري اين مسابقات ايجاد شور و نشاط و شادابي ميان همكاران دانشگاهي است. در هر دوره از اين مسابقات عده اي شركت كننده و عده اي تماشاچي هستند. اما اميدواريم در هر دوره تماشاچيان هم به شركت كنندگان تبديل شوند و از همكاران دانشگاه دعوت مي كنيم در اين مسابقات كه برايش هزينه و زمان صرف شده است، شركت كنند.

معاون اداره تربيت بدني دانشگاه اصفهان افزود: اين مسابقات در بخش آقايان به دليل به حد نصاب رسيدن شركت كنندگان براي اعضاي هيات علمي و كاركنان به صورت جداگانه در رشته هاي فوتسال، واليبال، تيراندازي با تفنگ، تنيس روي ميز و شنا و در بخش خانم ها به دليل كم بودن تعداد شركت كنندگان خانم به صورت مشترك براي اعضاي هيات علمي و كاركنان در رشته هاي واليبال، دارت، تيراندازي با تفنگ، شنا و آمادگي جسماني در سه آيتم برگزار مي شود.

همه ويسي با بيان اينكه تيم واليبال آقايان با 7 تيم از كارمندان و 7 تيم از اعضاي هيات علمي در حال برگزاري است، اضافه كرد: در بخش آقايان مسابقات رشته شنا قبل از عيد برگزار شد، نفرات برتر مشخص شدند، بعد از آن مسابقات واليبال و اكنون مسابقات فوتسال را آغاز كرديم. همچنين بخش خانم ها با چهار تيم در بخش كارمندان و هيات علمي از اين هفته آغاز مي شود.

وي با بيان اينكه سعي مي كنيم مسابقات ورزشي كاركنان را تا فرارسيدن ماه مبارك رمضان به پايان برسانيم، تصريح كرد: تصميمات مربوط به اين مسابقات توسط كميته ورزشي كاركنان كه متشكل از اعضاي معاونت دانشجويي، معاونت اداري مالي، رييس اداره تربيت بدني دانشگاه اصفهان، نماينده اعضاي هيات علمي و نماينده كاركنان دانشگاه است گرفته مي شود. و قرار است به نفرات برتر جوايز خوبي اهدا شود. اما در انتخاب جوايز سعي داشتيم به صورت نقدي نباشد زيرا جوايز نقدي خرج مي شود و ماندگار نخواهد بود.

1395/02/19