نمايشگاه اسناد و فرامين تاريخي در دانشگاه اصفهان افتتاح شد
نمايشگاه اسناد و فرامين تاريخي ، اسناد مشروطيت ، اسناد خاندان ميرخلف به همت گروه تاريخ دانشگاه اصفهان و سازمان اسناد و كتابخانه ملي منطقه اي كشور با حضور دكتر مرتضي دهقان نژاد رئيس دانشكده ادبيات و علوم انساني و جمعي از مديران و اساتيد در دانشكده ادبيات و علوم انساني برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبري uinews نمايشگاه اسناد و فرامين تاريخي با هدف آشنايي دانشجويان با منابع موجود در سازمان و كتابخانه ملي ايران در راستاي ارائه وتاليف مقالات و پايان نامه ها با استفاده از اين اسناد برگزار شد.

گفتني است كاربرد اسناد در تحقيقات تاريخي يكي از منابع دست اول تاريخ به شمار مي آيد و راه موثري در توليد علم در حوزه تاريخ و جامعه شناسي و ساير علوم است.

شايان ذكر است اين مراسم به مناسبت روز 19 ارديبهشت روز اسناد ملي وميراث مكتوب در دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه اصفهان برگزار شد.

1395/02/21