از اهدا كننده كتب خطي در دانشگاه اصفهان تقدير شد
مراسم تقدير از بهرام فلسفي اهدا كننده كتب خطي (ديوان شهاب و ديوان طغرل) در روز سه شنبه چهاردهم ارديبهشت ماه ساعت 16 در كتابخانه مركزي و مركز اسناد برگزار شد.

در اين جلسه كه با حضور خانواده مرحوم فلسفي،دكتر اميري مدير پژوهش و فناوري دانشگاه اصفهان ، جناب آقاي دكتر قمراني رئيس كتابخانه مركزي و مركز اسناد ، اعضاي شوراي نسخ خطي دكتر مير باقري فرد، دكتر محمدي فشاركي و دكتر ابن الرسول و دكتر منتظرالقائم مدير گروه تاريخ تشكيل شد با اهداي لوح تقدير به بهرام فلسفي از اين اقدام ارزشمند فرهنگي تقدير و تشكر شد. در پايان جلسه نيز از گنجينه نسخ خطي دانشگاه اصفهان بازديد بعمل آمد.

1395/02/25