معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه خبر داد:اجراي آئين نامه ضوابط پوشش در محيط دانشگاه الزامي است
حجت الاسلام والمسلمين دكتر جعفر شانظري معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه اظهار داشت: وزارت علوم تحقيقات و فناوري به منظور تامين سلامت محيط علمي و به عنوان مطالبه ي عمومي ،طي ابلاغ آئين نامه اي، ضوابط پوشش در محيط دانشگاه را اعلام و الزام نموده است.

به گزارش وب سايت خبري uinews معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه اجراي آيين نامه وزارت علوم تحقيقات و فناوري در خصوص ضوابط پوشش در دانشگاه را، ملزم به نگاه عالمانه و همراهي همگاني جامعه دانشگاهي قلمداد نمود و خواستار همدلي و همراهي قشر فرهيخته دانشگاهي در اجراي مفاد اين آيين نامه شد.

خواهشمند است مفاد آئين نامه را در فايل pdfزير مطالعه فرمائيد.
1396/07/12