برگزاري مسابقه طناب كشي و پرتاب دارت ويژه دانشجويان دانشگاه اصفهان
به مناسبت هفته تربيت بدني و به همت معاونت فرهنگي دانشكده علوم جغرافيا و برنامه ريزي،همكاري اداره تربيت بدني و معاونت فرهنگي دانشگاه ،مسابقه طناب كشي و پرتاب دارت، با حضور اساتيد، دانشجويان و كاركنان، در محوطه اين دانشكده برگزار و مورد استقبال دانشجويان قرار گرفت.

به مناسبت هفته تربيت بدني و به همت معاونت فرهنگي دانشكده علوم جغرافيا و برنامه ريزي و همكاري اداره تربيت بدني و معاونت فرهنگي دانشگاه ،مسابقه طناب كشي و پرتاب دارت، با حضور اساتيد، دانشجويان و كاركنان، در محوطه اين دانشكده برگزار و مورد استقبال دانشجويان قرار گرفت.

به گزارش وب سايت خبري uinews دكتر سعيد موحدي معاون فرهنگي دانشكده علوم جغرافيا و برنامه ريزي به مناسبت هفته تربيت بدني، اقدام به برگزاري مسابقه ي ورزشي طناب كشي و پرتاب دارت، ويژه دانشجويان اين دانشكده نمود.

شايان ذكر است، مسابقه طناب كشي دانشجويان دانشكده علوم جغرافيا، با حضور چهار تيم از دانشجويان اين دانشكده برگزار و در پايان مسابقه ،آرش عزيزي،مهدي صادقي،حمزه رحيمي،فريان محمدي نژاد،محمد سوري و اسداله جعفري به عنوان اعضاي تيم گروه اول مسابقه طناب كشي، موفق به كسب عنوان قهرماني شدند و جوايزي از سوي معاونت فرهنگي دانشكده علوم جغرافيا، دريافت نمودند.

لازم به ذكر است در مسابقه پرتاب دارت نيز، خانم ها شهين هاشم زاده،نگين اسحاقي،ثريا اهل الله،محمد جواد احمديان،فريان محمدي نژاد و محمد چترايي به عنوان تيم برنده معرفي و مورد تشويق قرار گرفتند.

گفتني است: اين مسابقات روز 25 مهر ماه سال جاري به مناسبت هفته تربيت بدني در دانشكده علوم جغرافيا وبرنامه ريزي برگزار و مورد استقبال دانشجويان قرار گرفت.

1396/07/25