۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
كسب مقام نخست مسابقات قهرماني بسكتبال دانشجويان دختر دانشگاه اصفهان
تيم بسكتبال دانشجويان دختر دانشگاه اصفهان، موفق به كسب مقام اول مسابقات قهرماني دانشجويان دانشگاه هاي منطقه 6 ورزش كشور شد.

به گزارش وب سايت خبري uinews تيم بسكتبال دانشجويان دختر دانشگاه اصفهان علاوه بر كسب مقام قهرماني، سهميه حضور در چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي سراسر كشور را نيز بدست آورد.

لازم به ذكر است، دانشگاه هاي صنعتي اصفهان و يزد هم به ترتيب مقام هاي دوم و سوم را كسب نمودند. اين مسابقات به ميزباني دانشگاه اصفهان و با حضور دانشگاه هاي شهركرد، صنعتي اصفهان، يزد و اصفهان در سالن شهيد نيلفروشزاده برگزار شد.

شايان ذكر است مراسم تقدير از تيم هاي برتر با حضور دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان،دكتر قاسمي رئيس دانشكده علوم ورزشي،دكتر كجباف معاون دانشجويي و آقاي همه ويسي معاون اداره تربيت بدني دانشگاه و ديگر مديران ارشد و مربيان تيم ها  روز دوشنبه 2 بهمن ماه سال جاري در محل سالن نيل فروشزاده دانشگاه اصفهان برگزار شد.

روابط عمومي دانشگاه، اين موفقيت را به ورزشكاران، مربيان و سرپرستان تيم هاي برتر تبريك مي گويد.

1396/11/03