سي امين جلسه هيأت نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت عتف استان در دانشگاه اصفهان
سي امين جلسه هيأت نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت عتف استان اصفهان با حضور دكتر طالبي رئيس دانشگاه اصفهان "رئيس هيأت نظارت و ارزيابي آموزش عالي استان اصفهان"، دكترشاوران دبير هيأت،دكتريوسف شاقول معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي،دكتر ركني زاده معاون پژوهش و فناوري و حجت الاسلام و المسلمين دكتر جعفر شانظري معاون فرهنگي، در تالار زنده ياد دكتر مهرعليزاده دانشگاه برگزار شد.

سي امين جلسه هيأت نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت عتف استان اصفهان با حضور دكتر طالبي رئيس دانشگاه اصفهان )رئيس هيأت نظارت و ارزيابي آموزش عالي استان  اصفهان(، دكترشاوران دبير هيأت،دكتريوسف شاقول معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي،دكتر ركني زاده معاون پژوهش و فناوري و حجت الاسلام و المسلمين دكتر جعفر شانظري معاون فرهنگي، در تالار زنده ياد دكتر مهرعليزاده دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews در سي امين جلسه هيات نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت به ارائه آمار عملكرد دبيرخانه نظارت در سال 1396 پرداخته و اعلام شد، نتايج ارزيابي هاي  موسسات آموزش عالي غير انتفاعي، نسبت به سال 1395 افزايش 33 در صدي را نشان داده و  از لحاظ فراواني از تعداد  103 مورد بازديد در سال 1395 به 137 مورد بازديد در سال 1396افزايش يافته است .

در ادامه از افزايش 45 درصدي حضور و همكاري اعضاي هيأت علمي متخصص در بازديدها مانند بازديد از دانشگاه هاي بزرگ استان،خبر دادند.

گفتني است  تعداد روزهاي بازديد از 84 روز در سال 1395  به 105 روز در سال 1396 افزايش يافته است و اين بدين معنا است  كه در اين زمينه نيز افزايشي معادل 25 درصد را شاهد بوده است.
لازم به ذكر است در اين جلسه از دكتر قلي پور دبير سابق هيات نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت استان نيز تقدير به عمل آمد.

همچنين، ساماندهي نحوه فعاليت موسسات آموزش عالي آزاد مجاز و جلوگيري از فعاليت كليه اشخاص حقيقي و حقوقي غير مجاز كه به هر نحو در امر آموزش اختلال ايجاد مي نمايند،برنامه ريزي براي برگزاري كارگاه هاي آموزشي براي تمامي كارشناسان، اعضاي هيأت علمي مدعو و افرادي كه در بازديد ها با واحد نظارت همكاري داشته اند ، به منظور افزايش توان و ظرفيت هاي موجود در واحد نظارت استان  و پي گيري موضوعات مرتبط با سامانه وزارت علوم ،(HES) از جمله پيشنهادات مطروحه در اين نشست بود كه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

1397/04/19