برگزاري دومين جلسه هيات موسس بنياد دانشگاه
پيرو تصويب اساسنامه در هفتمين جلسه هيات امنا مورخ 11/11/95 و پس از انجام مراحل اداري ثبت بنياد در سامانه وزارت كشور، هيات موسس اين بنياد حهت برنامه ريزي شروع بنياد تشكيل شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews اولين جلسه بنياد، يازده تير ماه سال جاري در دفتر دكتر مهدي كرباسيان معاون وزير صنعت و معدن و تجارت و عضو هيات موسس بنياد و با حضور ساير اعضا هيات موسس تشكيل شد. در پي مذاكرات حلسه اول ، دومين جلسه روز سه شنبه 16 آذر ماه سال جاري با حضور اعضا در دفتر رييس دانشگاه تشكيل شد.

در اين جلسه اعضاي پيشنهادي اعضاي هيات امناي بنياد به تصويب رسيد و مقرر شد،پس از كسب موافقت اين اعضا، مراتب به مراجع قانوني اعلام و در اولين جلسه هيات امنا، هيات مديره بنياد، معرفي و رسما" شروع به كار نمايند.

همچنين مقرر شد در راستاي، اجرايي شدن مصوبات دو جلسه اخير هيات موسس، كميته ي پي گيري متشكل از آقايان : دكتر سبحاني مدير عامل شركت فولاد مباركه، مهندس يزدي زاده مدير عامل شركت ذوب آهن، مهندس ابكا مدير عامل شركت فولاد تكنيك، دكتر فقيهيان استاد بازنشسته دانشگاه اصفهان، دكتر براآني مسئول پي گيري راه اندازي بنياد، دكتر ميرخاني معاون اداري و مالي دانشگاه ، دكتر ايرواني مشاور رييس دانشگاه، دكتر قائم فر مسئول دفتر حقوقي و دكتر طيب نيا مشاور رييس دانشگاه در امور خيرين تشكيل و نسبت به پي گيري امور تا تشكيل هيات امناي هيات مديره بنياد اقدام نمايند.

شايان ذكر است با تاسي از سيره انبياي الهي و ائمه معصومين عليهم السلام، انگيزه تجلي مباني والاي انسان دوستي، اشتياق بيكران و خلوص و اعتقاد انسان هاي مومن به ايجاد امكانات و زمينه هاي آموزشي و تربيتي و به منظور رشد و شكوفايي استعداد هاي جوانان ايران اسلامي و همچنين بهره گيري از توانمندي هاي مادي و معنوي خيرين و تشويق و ترغيب توانگران و نيك انديشان در تقويت و گسترش زير ساخت هاي آموزشي عالي، بارقه اي گرديد تا افراد خير و خداجوي با عزمي راسخ و اراده اي مشترك، موسسه اي به نام بنياد دانشگاه اصفهان را راه اندازي نمايند. بنياد دانشگاه اصفهان موسسه اي علمي فرهنگي، غير سياسي، غير انتفاعي و عام المنفعه است كه از حيث تشكيلاتي مستقل از تشكيلات رسمي دانشگاه اصفهان بوده و توسط هيات موسس تاسيس و با جلب مشاركت و كمك هاي مردمي، دولتي و ... به منظور مساعدت و همياري دانشگاه اصفهان فعاليت مي نمايند.

1397/05/17