بازديد هيات رييسه دانشگاه از اتمام عمليات نوسازي و بهسازي طبقه سوم ساختمان مركزي

هيات رئيسه دانشگاه از اتمام عمليات اجرايي نوسازي و بهسازي طبقه سوم ساختمان مركزي به زير بناي 1400 متر مربع كه در مدت 60 روز مورد اجرا قرار گرفت، بازديد بهعمل آوردند.

به گزارش وب سايت خبريuinews دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان در بازديد از  اتمام اجراي عمليات نوسازي و بهسازي ساختمان مركزي ، هدف از اجراي اين پروژه را افزايش سطح زير بنايي و استفاده بهينه از فضاي موجود، صرفه جويي در مصرف انرژي و حفظ هويت اين ساختمان دانست.  وي با تاكيد بربهينه سازي مصرف انرژي و ارتباط آن با برنامه ريزي كاربري هر ساختمان، اظهار داشت: حفظ منابع انرژي براي نسل آينده، همراه با استفاده نسل حاضر، از اهميت ويژه اي برخوردار است.

رييس دانشگاه در ادامه از معاونت اداري و مالي،عوامل دفتر فني دانشگاه و پيمانكار پروژه به دليل انجام تعميرات باكيفيت و رعايت بازه زماني پروژه تقدير به عمل آورد.

شايان ذكر است دكتر ولي اله ميرخاني معاون اداري و مالي دانشگاه نيز در اين جلسه ضمن تشكر از حسن اعتماد دكتر طالبي و توجه و پي گيري ايشان براي انجام پروژه به نحو مطلوب،  در خصوص روند بازسازي و نوسازي طبقه سوم ساختمان مركزي دانشگاه اظهار داشت: در ادامه روند بازسازي و نوسازي ساختمان مركزي در اين گام تعميرات و نوسازي طبقه سوم طراحي و اجرايي گرديد.

وي در ادامه افزود:  در طراحي صورت گرفته سعي شد كه فضاهاي مرده و غير قابل استفاده تبديل به فضاهاي مفيد و قابل بهره برداري گردد و همچنين به نحوي پلان طبقه سوم تقسيم فضا گرديد كه كليه فضاهاي اداري از نور طبيعي مناسب بهره مند گردد.

وي افزود : يكي ديگر از اهداف پروژه بحث تغيير و تعويض سيستم سرمايش و گرمايش بود كه مكررا باعث نارضايتي بهره برداران بود و در نوسازي صورت گرفته سيستم گرمايش و سرمايش اصلاح شده و به سيستم فن كويل كاستي تغيير يافته و ضمنا در كليه فضاها كانال كشي لازم جهت تامين هواي تازه انجام گرفته است.

دكتر ميرخاني با اشاره به اهميت صرفه جويي در مصرف انرژي اظهار داشت: در نوسازي صورت گرفته همچنين سعي گرديده كه موارد مديريت سبز به نحو مطلوب رعايت شده و در خريد تجهيزات تاسيسات مكانيكي، روشنايي و ديگر تجهيزات سعي بر استفاده از تجهيزات كم مصرف شده است.

معاون اداري و مالي دانشگاه اظهار داشت: در اين پروژه در خصوص زيباسازي راهروها و فضاها طراحي خاصي انجام گرفته تا محيط مناسب و زيبايي از لحاظ ساختاري و معماري در اختيار بهره برداران و همچنين مخاطبين قرار گيرد.همچنين در طبقه سوم فضاي مناسبي جهت سالن جلسات در نظر گرفته شد كه با معماري مناسب و زيبا طراحي و اجرا گرديده است.

دكتر ميرخاني ضمن تقدير و تشكر مجدد از عوامل اجرايي و نظارت پروژه اظهار داشت: اجراي حجم بالاي نوسازي صورت گرفته و با توجه به محدوديت هاي متعدد كار در ساختمان مركزي ودر بازه زماني اندكي كه وجود داشت بواسطه تلاش و تدبير انجام گرفته توسط كارشناسان دفتر فني دانشگاه محقق گرديد.

لازم به ذكر است در اين مراسم ، دكتر رسول ركني زاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه نيز ضمن تقدير از زحمات معاونت اداري و مالي و عوامل اجرايي اين پروژه اظهار داشت: همت بلندي كه در اين كار صرف شده نشان از مفهوم مديريت جهادي است كه با صرف زمان كوتاه ، هزينه هاي پايين و ابتكار عمل درست، توانستنداين پروژه را به نحو مطلوب به اتمام برسانند. وي در ادامه از زحمات دكتر ميرخاني قدرداني و براي همه عوامل اجرايي آرزوي موفقيت نمود.

در پايان مراسم بازديد، گزارشي از روند اجرايي و مسائل پروژه توسط كارشناسان اداره نوسازي و بهسازي دفتر فني طرح هاي عمراني ارائه و همچنين از زحمات آقايان مهندسين آرسته، حسن پور، كتيرايي و طاهري در اين پروژه تقدير گرديد.

گفتني است، پروژه نوسازي و بهسازي طبقه سوم ساختمان مركزي دانشگاه توسط شركت رهاگستر چهلستون و با نظارت اداره نوسازي و بهسازي دفتر فني دانشگاه در بازه زماني 60 روز انجام گرديد.

1397/08/06