ارزيابي فعاليت هاي موسسات و مراكز آموزشي عالي استان
كارشناسان هيأت نظارت بر آموزش عالي استان اصفهان از 24 دانشگاه و مركز آموزش عالي در ماه هاي مهر و آبان 97 بازديد به عمل آوردند.

به گزارش وب سايت خبريuinews بنا بر اعلام دبير هيأت نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت استان اصفهان ، كارشناسان اين هيأت در طي ماه هاي مهر و آبان از 24 مركز آموزش عالي دولتي ، موسسه غير دولتي غير انتفاعي ، دانشگاه آزاد اسلامي ، پيام نور ، آموزشگاه فني – حرفه اي ، مركز علمي – كاربردي و دانشگاه فرهنگيان بازديد كردند.

دكتر سيد حميد رضا شاوران  دبير هيأت نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت استان اصفهان با اعلام اين مطلب افزود : با آغاز سال تحصيلي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي و بر اساس برنامه ريزي انجام گرفته ، بازديد دوره اي از اين مراكز آغاز شد و كارشناسان هيأت با حضور در مراكز مذكور ، بررسي كيفي و كمي فعاليت هاي آموزشي ، پژوهشي ، فرهنگي و دانشجويي موسسات و مراكز آموزش عالي را انجام دادند . وي در ادامه افزود: برگزاري جلسات مشترك با مسئولان و دانشجويان و همچنين ديدار با اساتيد و كاركنان هر موسسه با هدف اطلاع از نحوه فعاليت هاي موسسات از محوري ترين برنامه هاي نظارت و ارزيابي در بازديدها بوده است.

خاطر نشان مي سازد علاوه بر بازديد هاي دوره اي و در پي مراجعه و طرح برخي مسائل و مشكلات توسط دانشجويان و اساتيد ، از 4 موسسه و مركز آموزش عالي در دبيرخانه هيأت نظارت ، كارشناسان اين هيأت به طور ويژه و ضمن حضور در مراكز، پيگيري مسائل مطرح شده را در دستور كار خود قرار دادند.

1397/09/19