ضرورت برخورد با موسسات متخلف و مراكز جعل مدارك دانشگاهي در سطح استان
نشست مشترك دبير و كارشناسان هيأت نظارت و ارزيابي استان اصفهان با اعضاي اتحاديه دانشگاه ها و مؤسسات غير دولتي برگزار شد.

در نشست مشترك دبير و كارشناسان هيأت نظارت و ارزيابي استان اصفهان با اعضاي اتحاديه دانشگاه ها و مؤسسات غير دولتي بر ضرورت برخورد با موسسات متخلف و مراكز جعل مدارك دانشگاهي در سطح استان تأكيد شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews نشست مشترك دبير و كارشناسان هيأت نظارت و ارزيابي استان با اعضاي اتحاديه دانشگاه ها و موسسات غير دولتي صبح روز شنبه 17 آذرماه در محل دفتر نظارت و ارزيابي دانشگاه اصفهان برگزار شد.

شايان ذكر است، در اين نشست ابتدا دكتر سيد حميد رضا شاوران ، دبير هيأت نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت عتف استان اصفهان بر اساس آمار و اطلاعات جمع آوري شده گزارشي از وضعيت مؤسسات و دانشگاه هاي غير دولتي و تعداد دانشجويان معرفي شده و ثبت نام شده تا سال 1396 ارائه كرد و افزود : كاهش تعداد دانشجو در سالهاي اخير از يك سو و پراكندگي رشته هاي دانشگاهي از سوي ديگر، ضرورت قطب بندي رشته هاي آموزشي در مؤسسات غير دولتي توسط اتحاديه دانشگاه ها و مؤسسات غير دولتي را دو چندان كرده است.

دكتر شاوران سپس ادامه داد ؛ همگرايي دانشگاه ها و مؤسسات غير دولتي و برنامه ريزي منسجم و هدفمند براي گسترش رشته ها متناسب با نيازهاي جامعه ، برنامه ششم توسعه و قابليت ها و توانمندي هاي هر يك از مؤسسات ، شرايط گذر از اين دوران تا رسيدن به دوره شروع اوج جمعيت دانشجويي را آسان تر و ماندگاري تعداد بيشتري از مؤسسات را در عرصه آموزش عالي تضمين خواهد كرد.

دبير هيأت نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت عتف استان اصفهان با قدر شناسي از زحمات و تلاش هاي مديران دانشگاه ها و مؤسسات غير دولتي ، از اين كه علي رغم مشكلات اقتصادي ، فعالان اين حوزه همچنان اعتلاي آموزش عالي كشور را وجهه همت خويش قرار داده اند افزود: در حالي كه سرمايه گذاران در عرصه آموزش عالي مي توانستند سرمايه هاي خود را در ديگر بخش هاي اقتصادي بكارگيرند ، با اميد به توسعه ، رشد و تعالي كشور توان و سرمايه خود را در اين بخش به كار بسته اند .

دكتر شاوران در ادامه به اختصار گزارشي از فرايند شناسايي ، هماهنگي با مراجع قضايي و برخوردهاي حقوقي با مؤسسات غير مجاز و مراكزي كه در سطح استان اصفهان اقدام به صدور مدارك دانشگاهي غير قانوني و جعلي كرده اند داشت و بر عزم جدي هيأت نظارت استان بر استمرار اين رويه تأكيد كرد .

خاطر نشان مي سازد در اين نشست همچنين هر يك از اعضاي اتحاديه دانشگاه ها و مؤسسات غير دولتي به بيان نظرات و ديدگاه هاي خود پرداختند و در پايان نشست در خصوص موضوعاتي چون نحوه اتصال مؤسسات غير دولتي به سامانه اتوماسيون اداري دانشگاه اصفهان و همچنين روان سازي فرايند ثبت اطلاعات در سامانه HES  توافقات لازم صورت گرفت.

1397/09/21