۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
تيم واليبال كاركنان دانشگاه اصفهان قهرمان مسابقات واليبال كاركنان دانشگاه هاي استان
تيم واليبال كاركنان دانشگاه اصفهان در مسابقات قهرماني تيم هاي واليبال كاركناندانشگاه هاي استان اصفهان موفق به كسب عنوان قهرماني شد.

تيم واليبال كاركنان دانشگاه اصفهان در مسابقات قهرماني تيم هاي واليبال كاركنان دانشگاه هاي استان اصفهان موفق به كسب عنوان قهرماني شد.

به گزارش وب سايت خبريUINEWS  مسابقات قهرماني تيم هاي واليبال دانشگاه هاي استان اصفهان با حضور 8 تيم به ميزباني دانشگاه هنر برگزار شد. شايان ذكر است تيم دانشگاه اصفهان به مربي گري استاد  "حسين ورد" با شكست همه حريفان موفق به كسب عنوان قهرماني اين مسابقات شد.

اعضاي تيم واليبال كاركنان دانشگاه اصفهان :

- احمد همه ويسي

- مهدي رافعي

-حافظ آقابيگي

-احمدرضا موحدي

- رضاقاسمي

-مسعود نادريان

- حامد اسماعيلي

- محمد حسن خادمي

- حسين زالي

- حجت الله مرديها

- سعيد موحدي

-رضا رجايي

روابط عمومي دانشگاه اين موفقيت را به اعضاي تيم و همه دانشگاهيان عزيز تبريك عرض مي نمايد و براي تيم واليبال كاركنان دانشگاه آرزوي موفقيت هاي بيشتر را در ميادين ورزشي دارد.

1397/10/13