۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

نمايشگاه " نگاره هاي خيال "در دانشگاه اصفهان

نمايشگاه " نگاره هاي خيال " متشكل از دستاوردهاي هنري دانشجويان سراسر كشور به همت معاونت فرهنگي دانشكده علوم در دانشگاه اصفهان افتتاح شد.

نمايشگاه " نگاره هاي خيال " متشكل از دستاوردهاي هنري دانشجويان سراسر كشور به همت معاونت فرهنگي دانشكده علوم و با همكاري كانون نگاره دانشگاه صنعتي اصفهان در محل ضلع غربي سلف كوثر افتتاح شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews با فراخوان برگزاري اين نمايشگاه، 200 اثر به دبيرخانه نمايشگاه ارسال و پس از بررسي هيات داوران ، 100 اثر از آثار ارسالي انتخاب و در اين نمايشگاه در معرض عموم قرار گرفت.

شايان ذكر است، نمايشگاه " نگاره هاي خيال " شامل هنر هاي نقاشي، خوش نويسي و صنايع دستي است كه به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي از آثار دانشجويان سراسر كشور در دانشگاه اصفهان به نمايش گذاشته شده است.

گفتني است در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه حجت الاسلام و المسلمين دكتر جعفر شانظري معاون فرهنگي دانشگاه اصفهان، دكتر ابراهيم رضايي مدير فرهنگي دانشگاه، دكتر اسدالهي رييس دانشكده علوم، دكتر اعتمادي فر معاون فرهنگي دانشكده علوم، دكتر قنبري سرپرست اداره برنامه ريزي و نظارت فرهنگي دانشگاه و جمعي از مديران ارشد دانشگاه حضور داشتند.

اين نمايشگاه از تاريخ 28 بهمن تا 1 اسفند از ساعت 9 الي 16 در محل ضلع غربي سلف كوثر برپا مي باشد، علاقه مندان مي توانند با حضور در اين نمايشگاه از دستاوردهاي هنري دانشجويان ديدن فرمايند.

1397/11/28