۱۴۰۴ شنبه ۲۲ تير

اولين رويداد استارت آپ كار آفريني اجتماعي در دانشگاه اصفهان

اولين رويداد استارت آپ كار آفريني اجتماعي با رويكرد كاهش آسيب هاي اجتماعي به ميزباني دانشگاه اصفهان برگزار مي شود.

 


 

 اولين رويداد استارت آپ كار آفريني اجتماعي با رويكرد كاهش آسيب هاي اجتماعي به ميزباني دانشگاه اصفهان برگزار مي شود.

به گزارش وب سايت خبريuinews اولين رويداد استارت آپ اجتماعي با هدف كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي در راستاي سياست هاي مصوب شوراي اجتماعي كشور در قالب تفاهم نامه بين وزارت كشور و وزارت علوم تحقيقات و فناوري در حال برگزاري است. اين رويداد طي روزهاي 8 تا 10 اسفند به ميزباني دانشگاه اصفهان برگزار مي شود.

شايان ذكر است در مراسم افتتاحيه اين رويداد ، حجت الاسلام و المسلمين دكتر جعفر شانظري معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه اصفهان و دبير علمي رويداد اظهار داشت: ايده‌هاي نو نقطه عطفي براي رفع مشكلات كشور است كه جامعه را به سوي تمدن سوق مي دهد .

دكتر شانظري همچنين نهاد دانشگاه را مغز متفكر جامعه قلمداد و رسالت آن را برقراري ارتباط بين جامعه و دانشگاه دانست و تصريح نمود: دانشگاه به عنوان مغز خلاق بايد بتواند بسياري از معضلات اجتماعي را با پيشنهاد هاي علمي و كارشناسانه حل نمايد. وي نيروي انساني را بزرگ ترين سرمايه دانشگاه دانست و افزود: تمدن هرجامعه در هر عصري بر مبناي نيروي انساني رقم خورده است.

دبير علمي همايش، رسالت دانشگاه را پرورش نيروي انساني كارآمد دانست . وي در ادامه با اشاره به نامه 53 نهج البلاغه كه نامه حضرت اميرالمومنين به مالك اشتر است، اظهار داشت: آن نامه مسئوليت خطير مسئولين را در عرصه هاي مختلف گوشزد مي نمايد. وي يكي از وظايف مسئولين را آگاهي كامل از محيطي كه مسئوليت دارند و همچنين برخورد توام با مهرباني و محبت نسبت به ديگران توصيف نمود. 

دكتر شانظري بر اين مهم تاكيد كرد كه برگزاري اين رويداد استارت آپي تعامل بين جامعه و دانشگاه را فراهم مي آورد، به گونه اي كه به كمك دانش دانشجويان خلاق و سرمايه سرمايه گذاران مي توان مسائل جامعه را حل كرد. 

وي همچنين تصريح نمود: جامعه بايد از نظر تعامل صحيح به لحاظ سلامت، رفاه و علم پرورش يابد و از اين رو رسالت مسئولان شهر در عرصه هاي اخلاقي اجتماعي نيز نمود پيدا مي كند. اكنون تعامل دفتر امور فرهنگي، اجتماعي استانداري با دانشگاه اصفهان در راستاي رفع مشكلات اجتماعي گامي مثبت است.

وي ابراز اميدواري كرد كه بتوانيم دست در دست يكديگر جامعه را به لحاظ مسائل اجتماعي بهبود ببخشيم، چراكه جامعه ايران به دليل داشتن فرهنگ غني و نخبه هاي علمي نبايد از لحاظ اجتماعي دچار اين آسيب هاي پيش آمده باشد. 

معاون فرهنگي دانشگاه اصفهان از صاحبان فكر، ايده و انديشه خواست كمر همت ببنندند و عزم خود را جزم كرده تا جامعه اي عاري از مشكلات بسازند.

 شايان ذكر است دكتر ابراهيم رضايي دبير اجرايي نخستين رويداد استارت‌آپ كارآفريني اجتماعي كشور در دانشگاه اصفهان نيز اظهار داشت:

يكي از مهمترين واقعيت‌هاي جامعه امروز مسائل و آسيب‌هاي اجتماعي است كه از موانع توسعه به شمار مي‌رود و به طور حتم نخبگان دانشگاهي مي‌توانند با ايده پردازي‌هاي نو در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي از جمله پديده طلاق نقش موثر و چشمگيري ايفا كنند.

وي با بيان اينكه استان اصفهان در حوزه اجتماعي وضعيت مساعدي ندارد، تصريح كرد: براساس انعقاد تفاهم نامه‌ همكاري بين وزارت علوم  و وزارت كشور، دانشگاه اصفهان، استانداري و نهادهاي زيرمجموعه ملزم به برگزاري اين رويداد شده‌اند.

دبير اجرايي نخستين رويداد استارت‌آپ كارآفريني اجتماعي كشور در دانشگاه اصفهان با بيان اينكه با برگزاري اين رويداد به دنبال جذب ايده‌هاي نو براي كاهش آمار طلاق هستيم، گفت: مسئوليت جذب ايده و رفع اين معضل به دانشگاه اصفهان محول شده است.

مدير اداره امور فرهنگي و اجتماعي دانشگاه اصفهان يادآور شد: در اين رويداد از سوي يكي از مراكز خيريه شهر به ايده پردازي كه كه بتوانند معضل اين مركز را برطرف كنند، هديه ويژه اي اهدا خواهد شد.

وي با بيان اينكه دانشگاه اصفهان به عنوان قطب علمي كشور محسوب مي شود، تصريح كرد: اين دانشگاه ميزبان دانشجويان استان‌هاي تهران، قم، البرز، مركزي، همدان، يزد، چهارمحال بختياري، كهگليويه و بويراحمد و لرستان در اين رويداد استارت آپي است.

مدير اداره امور فرهنگي و اجتماعي دانشگاه اصفهان خاطرنشان كرد: اين رويداد 54 ساعته در چهار محور اصلي شامل كسب و كار اجتماعي، آسيب هاي فضاي مجازي، طلاق و مشكلات خانواده و زنان سرپرست خانوار و كودكان كار برگزار مي شود. 

دكتر رضايي توضيح داد: در اين رويداد 10 تيم در سه روز به رقابت خواهند پرداخت و در روز نخست هر يك از صاحبان ايده در مدت 60 ثانيه ايده خود را مطرح و در انتها 10 تيم با رأي حاضران انتخاب و به مرحله بعد راه مي يابد. 

وي ادامه داد: در روز دوم اين رويداد، صاحبان ايده به همراه 16 منتور دعوت شده به اين برنامه در كارگاه‌هاي همسو با ايده هاي اوليه شركت مي كنند و در نهايت در روز سوم با توليد نمونه اوليه طرح آماده ارائه ايده  خود مي شوند. در اختتاميه اين برنامه سه ايده برتر انتخاب و محصول اوليه ارائه مي شود.

وي حمايت از ايده‌هاي مطرح شده در اين رويداد را ضروري دانست و گفت: ارتباط مستمر با صاحبان ايده و برگزاري جلسه با دستگاه هاي اجرايي استان به منظور عملياتي كردن اين طرح ها بايد اجرا شود. به همين منظور صاحبان ايده هاي برتر از تسهيلات و حمايت هاي ويژه از جمله معرفي به بانك ها و دستگاه هاي مرتبط به منظور برخورداري از تسهيلات مادي و معنوي برخوردار مي شوند. 

دبير اجرايي نخستين رويداد استارت‌آپ كارآفريني اجتماعي كشور در دانشگاه اصفهان تاكيد كرد: در اين رويداد حدود 150 نفر ثبت نام كرده و بيش از صد ايده ارسال شده است كه 60 درصد از استان اصفهان و مابقي از استان هاي ديگر است. 

گفتني است،نخستين رويداد استارت‌آپ كارآفريني اجتماعي با محوريت طلاق و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي از 8 تا 10 اسفند ماه سال جاري دردانشگاه اصفهان در حال برگزاري است.  

 

 

تاریخ:
1397/12/09
تعداد بازدید:
973
منبع:
Powered by DorsaPortal