۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
معاونت آموزشي وزارت علوم اعلام كرد
مدارك دوره هاي MBA وDBA صرفا جهت دانش افزايي است و ارزش استخدامي و تحصيلي ندارد و براي ادامه تحصيل معتبر نمي باشد.

مدارك دوره هاي MBA وDBA  صرفا جهت دانش افزايي است و ارزش استخدامي و تحصيلي ندارد و براي ادامه تحصيل معتبر نمي باشد.

به گزارش وب سايت خبري uinews به نقل از دفتر نظارت و ارزيابي دانشگاه اصفهان، معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با صدور بخشنامه اي كه جهت تمامي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي دولتي، غير دولتي و موسسات آموزش عالي آزاد ارسال شده است مدارك دوره هاي MBA و DBA را فاقد ارزش استخدامي و ارزش تحصيلي جهت ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر اعلام كرد. در اين بخشنامه آمده است ، حسب گزارش هاي دريافتي بعضي از مراكز آموزش عالي مبادرت به برگزاري دوره هاي MBA و DBA در بازه هاي زماني با هزينه هاي متفاوت نموده و متعاقب آن گواهينامه صادر مي نمايند كه لازم است به اطلاع عموم ذي نفعان برساند هدف اين دوره ها در صورت داشتن مجوز از وزارت متبوع و يا ساير مبادي قانوني صرفا به منظور دانش افزايي بوده و به هيچ وجه معادل دوره هاي مقطع دار نيست و ارزش استخدامي و يا ارزش ادامه تحصيل ندارد .

همچنين در اين بخشنامه تاكيد شده است هرگونه ادعايي از اين دست از طرف هر شخصيت حقيقي و يا حقوقي فاقد وجاهت قانوني و خلاف مقررات است و عدم توجه به اين مهم موجب لغو مجوز موسسه و يا مركز برگزار كننده خواهد شد و پيگرد قانوني را نيز در پي خواهد داشت .

1397/12/17