جلسه تكريم و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اصفهان
جلسه تكريم و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اصفهان با حضور رياست و اعضاي شوراي فرهنگي دانشگاه و مسئول بسيج دانشجويي استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews و به نقل از خبرگزاري دانشجو، دكتر هوشنگ طالبي، رئيس دانشگاه اصفهان در مراسم تكريم و معارفه مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه اصفهان گفت: بسيج شدن مردم در كمك به سيل‌زدگان از سراسر كشور يادآور همان بسيجي بود كه در دفاع مقدس مقابل صداميان ايستاد، همان روحيه‌اي كه جنگ را اداره كرد امروز سيل را اداره مي‌كند و فردا كشور بدون نفت را اداره خواهد كرد.

وي با تأكيد بر لزوم حفظ وحدت در سختي‌ها تصريح كرد: بسيج در دانشگاه داراي ابعاد ويژه‌اي است كه آن را از ساير رده‌هاي بسيج متفاوت مي‌كند، بسيج علمي و متشكل از نيرو‌هاي فرهيخته‌اي است كه حرف علمي مي‌زنند و با علم كشور را اداره خواهند كرد.

محمدحسين كفعمي مسئول بسيج دانشجويي استان اصفهان در اين مراسم گفت: بسيج دانشجويي در واپسين روز‌هاي عمر امام خميني (ره) و پس از يك جنگ تمام عيار هشت ساله شكل گرفت و در پيامي كه امام (ره) به مناسبت تشكيل بسيج صادر كردند افق‌هاي جديدي از عرصه‌هايي كه بسيج بايد ميدان‌دار آن‌ها باشد را ترسيم كردند؛ عرصه‌هايي كه نشان از نگاه بلند امام به هويت بسيج و حركت به سوي تمدن‌سازي نوين اسلامي با تشكيل هسته‌هاي مقاومت در جهان داشت.

كفعمي با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبري از جوانان در بيانيه گام دوم انقلاب خاطرنشان كرد: نقش بسيج دانشجويي براي تحقق يك سند راهبردي مانند بيانيه گام دوم نقشي اثرگذار است و به عنوان تشكيلات انقلاب اسلامي در دانشگاه‌ها بايد 7 مطالبه رهبري را عملي و در راستاي تحقق مراحل پنج‌گانه انقلاب اسلامي قدم بردارد.

وي افزود: يكي از زمينه‌هاي موفقيت بسيج دانشجويي ارتباط مناسب با ساير مجموعه‌هاي دانشگاه است، بسيج بايد تقويت‌كننده جريان انقلاب اسلامي در دانشگاه باشد و اين جز با راهنمايي‌هاي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، نصيحت‌هاي پدرانه بسيج اساتيد و حمايت‌هاي مسؤولان دانشگاه محقق نمي‌شود؛ بسيج دانشجويي رقيب ساير تشكل‌ها نبوده و نبايد باشد و تعامل فعلي بايد ادامه پيدا كند.

كفعمي حوزه بسيج دانشگاه اصفهان را جزو حوزه‌هاي اثرگذار استان دانست و بيان كرد: بسيج دانشجويي بايد جدي‌تر براي شناخت و حل تخصصي مسائل نظام و نقش‌آفريني ميداني ورود پيدا كند.

در مراسم تكريم و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اصفهان، براساس حكم ابلاغي محمدامين احمدي به عنوان مسئول جديد بسيج دانشجويي دانشگاه اصفهان منصوب و از زحمات دو ساله‌ محمدحسن سيونديان مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه اصفهان در مدت زمان تصدي اين پست تقدير و تشكر به عمل آمد.

1398/02/12