ديدار و هم انديشي اعضاي شوراي كاركنان با معاون اداري و مالي دانشگاه
جلسه هم انديشي و بيان ديدگاه هاي اعضاي شوراي كاركنان با حضور معاون اداري و مالي دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews در اين نشست صميمي، اعضاي شوراي كاركنان دانشگاه به بيان نقطه نظرات و مشكلات خود كه شامل مسائل رفاهي، جايگاه شغلي، تبديل وضعيت كاركنان به قراردادي، پيماني و رسمي، اصلاح برخي از بندهاي مربوط به آيين نامه ي اعضاي غير هيات علمي و به خصوص تغيير عنوان اين آيين نامه از غير هيات علمي به كاركنان، اعطاي پست هاي مديريتي به كاركنان كارآمد و تقويت زير ساخت هاي رفاهي، پرداختند.

خاطر نشان مي سازد دكتر ولي اله ميرخاني معاون اداري و مالي دانشگاه نيز ضمن تشكر از تلاش بي وقفه كاركنان دانشگاه كه همواره در انجام امور محوله و همكاري در پيشبرد اهداف متعالي دانشگاه پيشگام هستند، از پيشنهادات مطروحه از سوي اعضاي شوراي كاركنان استقبال و بر لزوم مديريت بر اساس خرد جمعي تاكيد نمود.

دكتر ميرخاني در ادامه بر ضرورت هم انديشي و همفكري شوراي كاركنان با مديريت دانشگاه تاكيد و لازمه رسيدن به اهداف و سياست هاي دانشگاه را كمك و همكاري كاركنان تلاشگر و فهيم دانست.

گفتني است در اين نشست صميمانه، مقرر شد تعامل معاونت اداري و مالي با اعضاي شوراي كاركنان افزايش و اقدامات موثري در خصوص كاربردي شدن پيشنهادات كليدي و موثر كاركنان صورت پذيرد.

1398/06/18