۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت

انتخابات کشوری پنجمین دوره شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران در دانشگاه اصفهان برگزار شد

انتخابات کشوری پنجمین دوره شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران با حضور پرشور روانشناسان و مشاوران شهر اصفهان روز جمعه 27 مردادماه 1402 در مرکز مشاوره دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر سمیعی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه اصفهان تصریح کرد: این انتخابات که از ساعت 9 صبح آغاز گردید تا ساعت 18 ادامه یافت و پس از آن شمارش آراء توسط اعضاء هیئت اجرایی و  نظارت انجام گرفت.

وی افزود: نتایج حاصل از انتخابات در این شعبه طی صورتجلسه ای به تهران ارسال و نتیجه نهایی از طرف ستاد انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور طی روزهای آینده اعلام خواهد شد. اعضاء شورای مرکزی شامل 6 روانشناس، 5 مشاور و 3 بازرس می باشد.

1402/05/28