۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير

بر اساس تفاهم‌نامه‌اي؛دانشگاه اصفهان ميزبان يازدهمين جشنواره ملي حركت شد

بر اساس تفاهم‌نامه‌اي؛دانشگاه اصفهان ميزبان يازدهمين جشنواره ملي حركت شد


بر اساس تفاهم‌نامه‌اي بين معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم و رييس دانشگاه اصفهان، اين دانشگاه ميزبان يازدهمين جشنواره ملي حركت شد.

به گزارش ايسنا، دكتر غفاري، معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم در مراسم امضاي تفاهم‌نامه ميزباني دانشگاه اصفهان براي برگزاري جشنواره ملي حركت وجود  9000 انجمن علمي دانشجويي را يكي از پرتعدادترين، متنوع‌ترين و فعال‌ترين تشكل‌هاي فرهنگي خواند و اظهار كرد: جشنواره ملي حركت كه تجلي‌گاه فعاليت‌هاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي است، يكي از رخدادهاي مهم معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم است كه سالانه دانشجويان دانشگاه‌هاي سراسر كشور در اين رخداد بزرگ علمي جمع شده و دستاوردهاي خود را به نمايش مي‌گذارند.

وي افزود: در خواست‌هاي متعدد دانشگاه‌ها و همچنين دانشجويان براي ميزباني جشنواره نشان از علاقه‌مندي و تمايل دانشجويان و دانشگاه‌ها براي برگزاري و نقش‌آفريني در اين جشنواره است.

دكتر غفاري بر حضور سازمان‌هاي دولتي و مسئولان در جشنواره تاكيد كرد و افزود: سعي خواهيم كرد از سازمان‌هايي مانند معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، بخش صنعت، آب، نيرو، مخابرات، بخش‌هاي اجتماعي و فرهنگي كمك و همكاري بگيريم تا اين حلقه اتصال مجموعه‌هاي علمي تحقق يابد.

وي در خصوص فرآيند انتخاب دانشگاه ميزبان، گفت: به دليل وسعت قابل ملاحظه جشنواره از نظر تعداد شركت‌كنندگان و همچنين شرايط خاص مالي و اقتصادي كشور لازم بود با دقت نظر و بررسي‌هاي دقيق اقدام به انتخاب ميزبان شود و همكاران ما در اداره كل امور فرهنگي بر اساس دستورالعمل موجود به بررسي مولفه‌هاي مورد نظر در دانشگاه‌هاي متقاضي پرداخته و در نهايت دانشگاه اصفهان به عنوان مناسب‌ترين گزينه انتخاب شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم در پايان ضمن آرزوي موفقيت اين رخداد مهم دانشجويي اظهار اميدواري كرد: اين انتخاب آغاز خوبي براي همكاري بيشتر و افزون‌تر اين معاونت با دانشگاه اصفهان باشد.

در ادامه مهندس عسكري، مديركل امور فرهنگي وزارت علوم به ارائه گزارشي از ارزيابي دهمين جشنواره ملي حركت و بيان مولفه‌هاي انتخاب ميزبان جشنواره يازدهم پرداخت و گفت: بيست سال از ابلاغ آيين‌نامه انجمن‌هاي علمي دانشجويي توسط وزارت فرهنگ و آموزش عالي وقت مي‌گذرد و سال قبل شاهد برگزاري دهمين دوره جشنواره ملي حركت بوديم كه تجلي كنشگري دانشجويان در عرصه‌هاي علمي است.

وي حمايت موثر از انجمن و گروه‌هاي دانشجويي با دستاورد علمي ممتاز، عدم انعكاس و انتقال تجربه فعاليت‌هاي علمي موفق و تشويق دانشجويان به فعاليت‌هاي متناسب با اولويت‌ها و نياز هاي كشور، ايجاد بستر مناسب براي آشنايي انجمن‌هاي علمي دانشجويي با سازمان‌هاي دولتي و غير دولتي، جذب دانشجويان موثر و فعال، مستندسازي فعاليت‌هاي انجمن‌ها در يك سال و ارائه دستاوردهاي موفق هر دوره توسط دبيرخانه مركزي و دانشگاه ميزبان، داوري منصفانه و شفافيت در فرايند داوري و شفافيت برنامه‌ها و اهداف جشنواره در بلندمدت را از جمله مهم‌ترين موضوعاتي برشمرد كه بايد در اين دوره از جشنواره به طور جدي به آن پرداخته شود.

مديركل امور فرهنگي وزارت علوم؛ اقتضاي دانشگاه‌هاي نسل سوم را توجه به مفهوم برندينگ و وفاداري به دانشگاه دانست كه اين جشنواره بايدت در اين زمينه تلاش موثر و هدفمندي را پيش گيرد.
وي همچنين تقويت بخش بين‌الملل به معناي واقعي آن در جشنواره را ضروري خواند و آن را به عنوان يكي از موقعيت‌هاي ممتاز جشنواره در فضايي دانست كه دانشگاه‌ها الزام به بين‌المللي شدن دارند.مهندس عسكري در ادامه با اشاره به اهميت دانشگاه ميزبان و ضرورت وجود زيرساخت‌هايي كه بتواند حداكثر رضايت‌مندي را براي شركت‌كنندگان داشته باشد، اظهار كرد: در بررسي معيارهاي ارزيابي دانشگاه ميزبان شاخص‌هايي مانند وضعيت كلي دانشگاه، موقعيت دسترسي و سهولت رفت‌وآمد، فضاي نمايشگاهي، آموزشي و كاربردي، اسكان، ظرفيت‌هاي صنعتي و اقتصادي استان، تجربه‌هاي موفق دانشگاه در برگزاري جشنواره‌هاي ملي، وضعيت فعاليت‌هاي علمي، فرهنگي و سياسي، برآورد هزينه‌هاي ارائه شده و تيم اجرايي درون دانشگاهي در نظر گرفته شده است.

دكتر طالبي، رئيس دانشگاه اصفهان نيز ضمن ابراز خرسندي از انتخاب اين دانشگاه به عنوان ميزبان يازدهمين دوره جشنواره حركت ابراز اميدواري كرد كه اين دانشگاه بتواند به بهترين نحو ممكن جشنواره را برگزار كرده و رضايت شركت‌كنندگان را تامين كند.

دكتر طالبي افزود: در شرايطي كه دانشگاه با مشكل بي‌انگيزگي دانشجويان مواجه است، انجمن‌هاي علمي مي‌توانند وسيله‌اي براي ايجاد انگيزه در آنها باشند.

وي افزود: بر اساس مطالعاتي كه در دانشگاه اصفهان انجام شده است، دانشجويان رشته‌هايي چون تربيت بدني كه ملموس‌تر و ميداني‌تر هستند با انگيزه‌ترين دانشجويان براي تحصيل در دانشگاه هستند. از اين رو اگر در برگزاري اين جشنواره رويكردي در پيش بگيريم كه جشنواره بتواند رشته‌ها را براي بازديدكنندگان كه عموماً دانشجويان هستند، ملموس‌تر كند مي‌تواند اين كمبود انگيزه را جبران كند.

به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، دكتر طالبي حضور دانش‌آموختگان موفق رشته‌هاي دانشگاهي، دعوت از شركت‌ها و مديران موفق، صنايع بزرگ و بازديد از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان را از جمله مواردي اعلام كرد كه مي‌توان براي جشنواره برنامه‌ريزي كرد.

 

تاریخ:
1397/05/01
تعداد بازدید:
508
منبع:
Powered by DorsaPortal