معاون آموزشي دانشگاه اصفهان:دانشگاه نبايد خودش را با بازار تطبيق دهد

معاون آموزشي دانشگاه اصفهان

دانشگاه نبايد خودش را با بازار تطبيق دهد

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان گفت: معتقد نيستيم كه دانشگاه بايد خودش را با  بازار تطبيق دهد، اما نسبت به شغل دانشجويان نيز نمي‌توان بي‌تفاوت بود.
به گزارش ايسنا منطقه اصفهان، يوسف شاقول امروز (يكشنبه) در نشست خبري، اظهار كرد: تلاش مي‌كنيم براي دانشجويان مستعد تحصيلات تكميلي فضايي فراهم شود تا در كنار اساتيد فعاليت‌هاي آموزشي را ياد بگيرند كه البته با استقبال خوبي از سوي دانشجويان روبرو بوده‌ايم.

وي ادامه داد: حمايت از دانشجويان مستعد كار سخت ديگري بود، اما با كمك هيئت رييسه دانشگاه و همچنين تعدادي از خيران اين حمايت شكل گرفت كه به 300 دانشجو كمك هزينه ماهيانه، كمك هزينه كتاب و... داده شد كه براي دانشگاه يك ميليارد تومان هزينه داشت.
شاقول با اشاره به رصد دانشجويان فارغ‌التحصيل اين دانشگاه گفت: البته معتقد نيستيم كه دانشگاه بايد خودش را با  بازار تطبيق دهد، اما نسبت به شغل دانشجويان نيز نمي‌توان بي‌تفاوت بود به همين منظور از 3 سال پيش تحت عنوان پرسشنامه سؤالاتي در اختيار دانشجويان قرار داده شد كه در بازبيني برنامه درسي نيز كمك زيادي به ما مي‌تواند بكند، اما امسال در سطح ملي طرح رصد اشتغال دانش‌آموختگان ايجاد شد.

وي افزود: حدود 40 درصد دانش‌آموختگان در طرح شركت كردند كه حدود 35 درصد اين افراد شغل مرتبط با رشته خود را پيداكرده بودند و بين 30 تا 70 درصد از وضعيت آموخته‌هاي خود رضايت داشتند.

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اصفهان با اشاره به جذب دانشجوي خارجي افزود: در برنامه پنج سال آينده جمعيت 10 درصدي جذب دانشجوي خارجي را پيش‌بيني كرده‌ايم و دانشگاه عزم خود را براي فراهم كردن زيرساخت‌ها جزم كرده است. در همين راستا در تهيه خوابگاه‌ها گام بزرگي برداشته‌ايم زيرا اين دانشجويان سفيران ايران به حساب مي‌آيند.
در ادامه رسول ركني زاده - معاون پژوهش و فناوري دانشگاه اصفهان گفت: مركز رشد دانشگاه مجموعه‌اي بزرگ نيست، چيزي حدود 30 مركز واحد فناوري داريم، اما اعتقاد داريم كه رشد مركز و رشد دانشگاه سريع نبوده است، ولي درصدد هستيم تا پارك فناوري را در دانشگاه ايجاد كنيم تا شركت‌هاي بيشتري مستقر شوند.

1397/06/12