توجه ويژه به صنعت در يازدهمين جشنواره ملي حركت را مدنظر داريم

مديركل فرهنگي دانشگاه اصفهان:

توجه ويژه به صنعت در يازدهمين جشنواره ملي حركت را مدنظر داريم

اصفهان – مديركل فرهنگي دانشگاه اصفهان گفت: در يازدهمين جشنواره ملي حركت دو رويكرد را مدنظر داريم كه توجه ويژه به موضوع صنعت و فعال كردن بخش بين‌الملل را شامل مي‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهيم رضايي پيش از ظهر چهارشنبه در نشست خبري يازدهمين جشنواره حركت اظهار داشت: تاكنون 10 دوره جشنواره ملي حركت برگزار شده است و براي برگزاري يازدهمين دوره جشنواره تصميم گرفتيم نام جشنواره را 1+10 اعلام كنيم چراكه بايد به سمتي برويم كه در راستاي اجراي جشنواره‌ها براي بهره‌وري بيشتر تغييراتي ايجاد كنيم.

وي افزود: در جشنواره امسال دو رويكرد را مدنظر داريم كه توجه ويژه به موضوع صنعت و فعال كردن بخش بين‌الملل را شامل مي‌شود.

دبير اجرايي جشنواره ملي حركت با بيان اينكه در بخش صنعت رويكرد جدي‌تري در سال جاري در پيش رو داريم، ابراز داشت: بر اين اساس با اتاق بازرگاني، وزارت نيرو، صنعت، معدن و تجارت، جهاد كشاورزي، معاونت علمي رياست جمهوري، سازمان ميراث فرهنگي، محيط زيست، مركز زنان و خانواده رياست جمهوري و ديگر نهادها مكاتباتي داشتيم و همگي نمايندگاني معرفي كردند.

15 غرفه صنعتي در جشنواره ملي حركت برپا مي‌شود

وي با بيان اينكه براي اجراي اين جشنواره از نيروهاي خلاق و با انگيزه جوانان دانشجو استفاده كرديم، بيان داشت: در حوزه ضنعت 200 عنوان شركت انتخاب شدند كه 60 مورد شرايط مناسبي براي حضور در جشنواره حركت داشتند، در نهايت با 20 شركت به توافق رسيديم و 15 غرفه صنعتي در جشنواره ملي حركت برپا خواهد شد.

رضايي اضافه كرد: همچنين در بخش بين الملل در طول سه هفته از زمان آغاز اعلام برگزاري جشنواره در فضاي مجازي، شاهد ثبت‌نام دو هزار و 720 نفر از 108 كشور خارجي بوديم كه 64 درصد اين افراد داراي مدرك كارشناسي، 29 درصد كارشناسي ارشد و 10 درصد دكترا هستند.

حضور 5 مدرس خارجي در جشنواره حركت

وي تاكيد كرد: ميانگين سني شركت‌كنندگان در بخش بين‌الملل 19 تا 36 سال است  و 5 مدرس خارجي براي حضور در جشنواره اعلام آمادگي كردند.

دبير اجرايي جشنواره ملي حركت در ارتباط با اهداف اين جشنواره تصريح كرد: با برگزاري جشنواره ملي حركت قصد داريم تا ذهن و فضاي كلي حاكم بر انجمن هاي علمي را به اين زمينه معطوف كنيم كه در زمينه هاي جديد و در راستاي تحقق آرمان‌هاي انقلاب اسلامي حركت كنند.

برگزاري كنگره ملي محققان جهان

وي از برگزاري كنگره ملي محققان جهان در 30 آبان در تهران خبر داد و گفت: اميدواريم با برگزاري اين كنگره در راستاي معرفي محيط امن و موفقيت‌هاي علمي و فرهنگي ايران اسلامي به دنيا موفق عمل كنيم.

1397/09/02