۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
هر زائر اربعين سفيري براي پاكيزگي محيط زيست
دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه اصفهان با همكاري دو شركت اقدام به راه اندازي" ستاد حفظ محيط زيست اربعين "با شعار "هر زائر اربعين سفيري براي حفظ محيط زيست "نموده است.

به گزارش وب سايت خبريuinews دكتر رسول ركني زاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومي اظهار داشت: دانشگاه اصفهان در راستاي بخشي از رسالت خود با همكاري شركت كوثر فولاد ميهن و نيز شركت جامبد اقدام به تشكيل  ستاد حفظ محيط زيست اربعين جهت ساماندهي و حفظ محيط زيست خصوصا  در مسير هاي پياده روي زائرين آقا ابا عبداله الحسين(ع) به ويژه در ايام اربعين حسيني نموده است. لازم به ذكر است با توجه به محدوديت زمان براي مراسم امسال، فعلا" اقدامات اوليه در حد امكان و مختصر انجام مي گردد. لكن در صورت توفيق و حمايت مسئولين مربوطه, اين ستاد جهت انجام اين اقدام خداپسندانه براي سال هاي آينده برنامه ريزي دقيق و وسيع در قالب تشكيل جلسات و كارگروه هاي تخصصي جهت پيشبرد اين امر مهم خواهد داشت.

1398/07/24