صفحه نخست
دانشگاه اصفهان
نقشه سایت
ورود اعضاء
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
دوباره تلاش كنيد
EN
!!!b1!!!
!!!b1!!!
معرفي
مدیر روابط عمومی
برنامه راهبردي روابط عمومي دانشگاه
معرفی کارکنان
اطلاعيه
آرشيو
گالري تصاوير
گالري فيلم
پيام دانشگاه
ويژه نامه
بروشور
تنديس
مجله فرزندان ممتاز
درباره دانشگاه
نقشه تحت وب دانشگاه اصفهان
اینفوگرافی
کتاب راهنمای جامع
معرفی دانشگاه
نقشه دانشگاه اصفهان(عکس)
همايش بزرگ سلامت بانوان در دانشگاه اصفهان
همايش بزرگ سلامت بانوان با موضوع شناخت و پيشگيري از ايدز،هپاتيت و سرطان هاي شايع زنان در تالار صائب دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه اصفهان برگزار شد.
همايش بزرگ سلامت بانوان با موضوع شناخت و پيشگيري از ايدز،هپاتيت و سرطان هاي شايع زنان در تالار صائب دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه اصفهان برگزار شد.
به گزارش وب سايت خبريuinewsدكتر مجيد غياث رييس مركز بهداشت دانشگاه در همايش بزرگ سلامت بانوان اظهار داشت: با توجه به اهميت و ضرورت ارتقاي سلامت بانوان به عنوان محور اساسي توسعه سلامت خانواده و جامعه ، همايش بزرگ سلامت بانوان 12 و 13 آذرماه در تالار صائب دانشكده ادبيات در حال برگزاري است.
وي در ادامه افزود: محورهاي مهم اين همايش شامل بيماري هاي شايع در زنان، شناخت و پيشگيري از هپاتيت،ايدز و سرطان هاي شايع زنان است. تعداد زيادي از بانوان مبتلا به سرطان و يا مستعد ابتلا به سرطان هستند كه شناسايي، تشخيص و درمان به موقع مي تواند جان اين افراد را نجات دهد.
دكتر غياث همچنين تصريح نمود: همزمان با برگزاري همايش، آزمايش اندازه گيري فشارخون،قند خون،تعيين BMI ، آزمايش غربالگري ايدز، تشخيص اختلالات اسكلتي،گروه خون،ايدز، معاينه برست،انجام آزمايش پاپ اسمير نيز انجام مي شود.
رييس مركز بهداشت در ادامه ضمن اشاره به فعاليت هايي مانند ويزيت عمومي بيماران،دندانپزشكي ترميمي، اپتومتري،ارايه عينك هاي طبي و آفتابي و اوديومتري(نوارگوش) كه در درمانگاه و مركز بهداشت دانشگاه انجام مي شود اظهار داشت: كليه خدمات از جمله خدمات دندانپزشكي، بينايي سنجي و عينك داراي تخفيف 30% نسبت به تعرفه مصوب وزارت بهداشت مي باشد. اين تخفيفات به دانشجويان، كاركنان و اساتيد و خانواده هاي اين عزيزان تعلق مي گيرد.
شايان ذكر است در ادامه خانم دكتر مشكات نيز ضمن معرفي بيماري ايدز اظهار داشت: اچ آي وي، يك بيماري عفوني است كه اغلب مردم آن را با نام ايدز مي شناسند. در حالي كه ايدز تنها مرحله انتهايي از بيماري اچ آي وي است كه اگر فرد به موقع و صحيح تحت مراقبت و درمان قرار گيرد ممكن است تا آخر عمر اتفاق نيفتد و فرد بدون علامت باشد.
دكتر مشكات افزود: عامل ايجاد بيماري اچ آي وي يك ويروس به نام ويروس نقص ايمني انساني است كه با نام اچ آي وي شناخته مي شود. اين ويروس در گلبول سفيد زنده مي ماند. گلبول سفيد در خون و ترشحات بدن وجود دارد و خارج از بدن در مدت كوتاهي از بين مي رود. بنابراين ويروس اچ آي وي نيز در خارج از بدن در مدت كوتاهي از بين مي رود. حرارت و مواد ضد عفوني كننده مانند وايتكس به راحتي مي توانند ويروس را از بين ببرند. اين ويروس در گلبول سفيد جايگزين مي شود و با استفاده از امكانات گلبول سفيد رشد و تكثير مي كند. در ابتدا فرد هيچ گونه علامتي ندارد. در صورت درمان نشدن، به تدريج از توان گلبول سفيد كاسته مي شود و نمي توانند از بدن در مقابل ساير ميكروب ها دفاع كند در اين مرحله بيماري هاي عفوني و سرطان ها در بدن فرد فرصت رشد و بيماري زايي پيدا مي كنند.
وي در ادامه در خصوص چگونگي ورود اچ آي وي به بدن،چگونگي تشخيص و خدماتي كه در كشور براي اين بيماري وجود دارد توضيح داد.
همچنين دكتر روزبهاني نيز با توجه به مشكل اورژانسي پيش آمده در رابطه با اپيدمي آنفولانزا، نكاتي در اين خصوص و راهكارهاي پيشگيري از آن را مطرح نمودند.
گفتني است به شركت كنندگان در اين همايش دو روزه، گواهي آموزشي اعطا مي شود.
تاریخ:
1398/09/13
تعداد بازدید:
1168
منبع:
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
کتابخانه مرکزی
سامانه پرداخت الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه آموزشی و پژوهشی
پست الکترونیکی
راهنمای تلفن
یادگیری الکترونیکی
Powered by
Dorsa
Portal