۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
برگزاري دومين دوره كوتاه مدت آموزش هتلداري ويژه مديران هتل ها در دانشگاه اصفهان
دفتر آموزش هاي آزاد دانشگاه اصفهان در راستاي سياست تعامل بيشتر با جامعه و در جهت كمك به بهبود آموزش هاي مرتبط با امر گردشگري، با همكاري جامعه حرفه اي هتلداران استان اصفهان اقدام به برگزاري يك دوره 24 ساعته آموزش هتلداري ويژه مديران ارشد هتلها كرد.

به گزارش وب سايت خبريuinews  بنا به اظهار دكتر مختاري عضو هيأت علمي دانشكده جغرافيا و مجري دوره، اين دوره از روز شنبه 21 الي پنجشنبه 26 دي ماه 1398 و با شركت 18 از مديران هتل هاي استان اصفهان برگزار گرديد و تدريس دوره نيز با مشاركت اساتيد دانشگاه اصفهان و اساتيدي از كميته آموزش جامعه هتلداران انجام پذيرفت. در انتهاي دوره، شركت كنندگان ضمن بازديد از مهمانسراي دانشگاه در خصوص كمك به بهبود كيفيت اين مهمانسرا نظرات و پيشنهادات خود را مطرح نمودند.

شركت كنندگان، خواستار تداوم دوره هاي مشابه براي همه سطوح پرسنلي هتل ها و در موضوعات مختلف و مرتبط با گردشگري و از جمله زبان هاي خارجي شدند.

لازم به ذكر است اولين دوره كوتاه مدت آموزش هتلداري دانشگاه اصفهان در اسفند ماه 1397 برگزار گرديد و اين دانشگاه در نظر دارد ضمن تداوم دوره هاي مرتبط با گردشگري، در تعامل نزديك با اصناف ديگر نيز در امر خطير آموزش و پژوهش به آنها كمك نمايد .

1398/11/01