۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

چهارمين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان در دانشگاه اصفهان

چهارمين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان با حضور دكتر صديقي معاون وزير و رييس سازمان امور دانشجويان، خانم دكتر صادقي مدير كل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم و دبير علمي همايش، دكتر ياوري معاون كاهش تقاضا و مشاركت هاي مردمي ستاد، دكتر مرتضي حاج حسيني معاون دانشجويي دانشگاه اصفهان، دكتر صادقي دبير اجرايي همايش و رييس مركز مشاوره دانشگاه اصفهان، دبيران مناطق دهگانه مراكز مشاوره دانشگاه هاي كشور و بيش از 300 دانشجوي هميار سلامت روان سراسر كشور به ميزباني دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سايت خبريuinews دكتر مرتضي حاج حسيني معاون دانشجويي دانشگاه اصفهان در اين مراسم اظهار داشت: معاونت دانشجويي دانشگاه اصفهان مفتخر به ميزباني همياران سلامت از سراسر كشور است. وي دانشجو را داراي مقام و منزلت ويژه دانست و تصريح نمود: دانشجويان بهترين دوران زندگي خود را در دانشگاه سپري مي كنند و معاونت دانشجويي همواره تلاش مي نمايد كه دانشجويان را به عنوان يك انسان با نيازهاي مختلف كه در سن حساس جواني قرار دارند در نظر بگيرد. دانشجو انساني تمام عيار، پيچيده و فردي با نيازهاي متفاوت و متنوع است. دكتر حاج حسيني همچنين اذعان داشت: يكي از حوزه هاي مرتبط با دانشجو، مركز مشاوره است كه اهميت ويژه اي در راستاي ارتقا سلامت روح و روان دانشجويان دارد.

معاون دانشجويي دانشگاه اصفهان در ادامه افزود: دانشجوياني كه به عنوان هميار سلامت ، داوطلبانه و بر اساس اصول اخلاق انساني پا به ميدان مي گذارند و از هيچ كوششي در كمك رساني به ساير افراد دريغ نمي كنند، دانشجويان فرهيخته و ارزشمندي هستند كه بيشترين خدمت را به دانشگاه مي كنند و اين خدمتشان تجربه ارزشمندي براي انجام كارهاي بزرگ تر در آينده است.

شايان ذكر است در اين مراسم خانم دكتر صادقي مدير كل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم و دبير علمي همايش نيز به تشريح اهداف همايش پرداخت و در ادامه گزارشي از برنامه هاي انجام شده و برنامه هاي پيش بيني شده براي ارتقا سواد سلامت رواني اجتماعي توسط همياران با تاكيد بر افزايش نشاط اجتماعي ارايه نمود.

گفتني است، مركز مشاوره دانشجويان دانشگاه اصفهان در تاريخ 13 بهمن98 از ساعت 8:30 لغايت 19 ميزبان چهارمين همايش كشوري كانون هاي دانشجويي همياران سلامت روان بود كه پس از انجام سخنراني ها و ارايه برنامه هاي متنوع با قرائت بيانيه و تقدير از كانون هاي برتر كشوري و مجريان همايش هاي سال گذشته به كار خود خاتمه داد.

1398/11/13