۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
مبادله تفاهم نامه همكاري‌ دانشگاه اصفهان و شركت سهامي ذوب آهن اصفهان
تفاهم نامه همكاري‌هاي علمي، پژوهشي و آموزشي في ما بين دانشگاه اصفهان و شركت سهامي ذوب آهن اصفهان مبادله شد.

به گزارش وب سايت خبريUinews  به منظور گسترش همكاري‌هاي آموزشي و پژوهشي، تفاهم نامه اي بين دانشگاه اصفهان به نمايندگي دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان و شركت سهامي ذوب آهن اصفهان به نمايندگي مهندس منصور يزدي‌زاده مديرعامل شركت ذوب آهن اصفهان منعقد و در تاريخ 21 بهمن ماه سال جاري در محل دفتر رياست دانشگاه اصفهان، مبادله شد.

شايان ذكر است در اين مراسم دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان اظهار داشت: سياست هاي جديد آموزش عالي، دانشگاه هاي برتر را ملزم به حركت به سمت دانشگاه هاي نسل چهارم نموده است كه پيرو اين سياست، ماموريت دانشگاه تعامل و خدمت به جامعه است. دكتر طالبي در ادامه تصريح نمود: بخش صنعت، بخش عمده اي از جامعه استان اصفهان را شامل مي شود كه خوشبختانه رتبه اول صنعت كشور را به خود اختصاص داده است و اين مهم، مسئوليت دانشگاه اصفهان را سنگين تر نموده است.

رييس دانشگاه همچنين دانشگاه و صنعت را از جمله سرنوشت سازترين نهادهاي اجتماعي هرجامعه دانست و تصريح نمود: دستيابي به توسعه بدون برقراري ارتباط موثر بين اين دو نهاد امكان پذير نخواهد بود.

دكتر طالبي در ادامه شركت سهامي ذوب آهن را عجين شده با گوشت و خون مردم اصفهان دانست و بر اهميت جايگاه آن در استان تاكيد نمود.

وي همچنين ضمن اعلام آمادگي براي همكاري هاي مشترك في مابين دانشگاه و شركت ذوب آهن به معرفي بنياد حاميان دانشگاه اصفهان پرداخت و اظهار اميدواري نمود كه بنياد حاميان دانشگاه نيز به عنوان يك انجيو بتواند در عملياتي كردن اين تفاهم نامه همكاري هاي مفيد و موثري داشته باشد.

دكتر طالبي همچنين، جامعيت دانشگاه اصفهان را به عنوان يك مزيت مهم دانست كه علاوه بر ابعاد فني در بعد علوم انساني نيز مي تواند با صنعت ارتباط موثري داشته باشد.

رييس دانشگاه تصريح نمود: طبق آمار اعلام شده در مسائل تكنولوژي، 70درصد فعاليت ها مربوط به علوم انساني و 30 درصد مربوط به علوم فني و تكنيكي مي باشد چرا كه علوم انساني مكمل بخش فني است. دانشگاه اصفهان نيز با 16000 دانشجو و 650 نفر عضو هيات علمي پتانسيل بسيار بالايي براي انجام كارهاي تحقيقاتي با رويكرد كاربردي محور دارا مي باشد.

لازم به ذكر است مهندس منصور يزدي زاده مدير عامل شركت ذوب آهن اصفهان نيز ضمن ابراز خرسندي از همكاري هاي بين دانشگاه و صنعت اظهار داشت: خوشبختانه در حال حاضر محدوديتي در زمينه بودجه هاي تحقيقاتي وجود ندارد و شركت ذوب آهن آمادگي هرگونه همكاري علمي و تحقيقاتي با دانشگاه اصفهان را دارد.

وي همچنين ضمن اشاره به جامعيت دانشگاه و سبقه تاريخي دانشگاه و شركت سهامي ذوب آهن در استان اصفهان، بر همكاري هاي پايدار و بلند مدت اين دو بخش در منطقه تاكيد نمود.

مهندس يزدي زاده در ادامه افزود: در خصوص پارك هاي فناوري و شتاب دهنده ها نيز آمادگي هرگون همكاري از سوي شركت ذوب آهن اعلام مي شود.

مدير عامل شركت ذوب آهن ضمن تقدير از جديت و پشتكار و تعصب دكتر طالبي در استمرار و تداوم همكاري هاي في مابين اظهار اميدواري نمود كه رشد و بالندگي در صنعت كشور با همكاري دانشگاه افزايش يابد.

همچنين دكتر رسول ركني زاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه نيز بر ايجاد پارك هاي تخصصي تاكيد و اظهار داشت: شركت ذوب آهن با مشاركت در ناحيه نوآوري دانشگاه مي تواند با ايجاد شركت هايي به سمت فناوري حركت شتاباني داشته باشد. وي در ادامه براي ايجاد پارك هاي تخصصي و مراكز نوآوري تخصصي اعلام آمادگي نمود و افزود: دانشگاه اصفهان زيرساخت هاي لازم را براي تحقق اين هدف فراهم نموده است .

گفتني است در ادامه اين مراسم تفاهم نامه همكاري بين دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي دانشگاه اصفهان به رياست دكتر محمد رضا عابدي و معاونت منابع انساني و امور اجتماعي ذوب آهن به رياست مهندس مهدي بهرامي نيز امضا و بر توسعه همكاري هاي اين دوبخش تاكيد شد.

1398/11/21