۱۳۹۹ چهارشنبه ۵ آذر
نيمسال جاري در دانشگاه اصفهان حذف ترم نمي شود
رئيس دانشگاه اصفهان گفت: در سند پيشنهادي وزرات علوم صحبتي از حذف كل ترم نشده و در دانشگاه اصفهان نيز حذف ترم جاري مطرح نبوده و نيست. تلاشمان بر اتمام اين ترم نهايتا تا اواخر تيرماه است.

به گزارش وب سايت خبريuinews و به نقل از خبرگزاري ايسنا، دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان، در گفت و گو با ايسنا در خصوص دستورالعمل وزارت علوم براي روند نيمسال دوم 99-1398، اظهار كرد: كل سند 20 بندي كه به دانشگاه ها ابلاغ شده، پيشنهادي از سوي وزارت علوم است و نكته مهم آن است كه هر دانشگاه متناسب با شرايط خود تصميم گيري خواهد كرد.

وي با اشاره به بند مجوز حذف ترم بدون درج در سنوات، افزود: در اين بند هيچ صحبتي از حذف كل ترم نشده است و بنا بر ارتباطاتي كه ميان دانشگاه هاي بزرگ برقرار شد به اين نتيجه رسيده ايم كه تا حد امكان حذف ترم انجام نشود. اكنون اصل بر آن است كه اين ترم به عنوان نيمسال دوم به پايان برسد كه اين تصميم نيز مورد تاييد وزارت علوم نيز قرار گرفته است.

رئيس دانشگاه اصفهان در خصوص امكان حذف واحد و درس در اين نيمسال، توضيح داد: حذف درس بنابر شرايطي امكان پذير است و دانشجو مي تواند به هر دليلي درخواست خود را ارائه كند تا بررسي شود. اما اين به معناي امكان حذف كل دروس نيست.

طالبي درباره روند در نظر گرفته شده براي ادامه اين نيمسال نيز افزود: دانشگاه اصفهان جز دانشگاه هايي است كه سيستم و زيرساخت لازم براي آموزش‌هاي آنلاين و الكترونيكي از راه دور را دارد و اين آموزش ها نسبتا به خوبي انجام مي گيرد. با توجه به رصدهاي انجام گرفته در يك ماه گذشته، دانشجويان و اساتيد در دوره هاي مجازي به خوبي فعال بوده اند و از اين نظر پوشش دهي خوبي داشته ايم.

وي ادامه داد: بنابراين تا زمان تشخيص و صدور مجوز برگزاري كلاس هاي حضوري توسط ستاد ملي مبارزه با كرونا، با همين روند و به طور مجازي دروس تدريس خواهند شد.

رئيس دانشگاه اصفهان خاطر نشان كرد: كلاس هايي كه به خوبي در آموزش هاي غير حضوري برگزار شوند، لزومي براي برپايي كلاس هاي جبراني نخواهند داشت. به همين منظور از دانشجويان مي خواهيم كه به طور منظم در اين كلاس ها شركت كنند.

طالبي ميزان مشاركت در كلاس هاي مجازي را خوب ارزيابي كرد و گفت: بيش از 65 درصد كلاس ها تا دوشنبه گذشته به خوبي برگزار شده و حدود 90 درصد اعضاي هيئت علمي نيز در سيستم Lms وارد و مطالب درسي را بارگذاري كرده اند.

وي با تاكيد بر عدم ادامه ترم تا مرداد ماه، يادآور شد: كلاس هايي كه به خوبي و با درصد مناسبي از دانشجويان برگزار شده باشد جبراني نداشته و اين ترم نيز تا مدت طولاني در تابستان جاري ادامه نخواهد داشت.

رئيس دانشگاه اصفهان با اشاره به كلاس‌هايي كه تاكنون برگزار نشده نيز توضيح داد: كلاس هاي نظري كه تاكنون به طور الكترونيكي برگزار نشده بايد بررسي شده و ممكن است كه كلاس هاي جبراني فشرده برگزار شوند تا بتوانيم اين ترم را با تعميم زماني مورد قبول 2تا 3هفته اي يا نهايتا تا اواخر تيرماه به پايان برسانيم.

طالبي با بيان عدم امكان برگزاري كلاسهاي عملي به صورت از راه دور، تصريح كرد: قصد داريم دروس عملي مانند آزمايشگاه را در تابستان ارائه كنيم و در غير اين صورت به ترم آينده منتقل خواهند شد. واحدهاي عملي منتقل شده به ترم بعد جز واحدهاي آن ترم محسوب نشده و اضافه بر سقف واحدها هستند.

1399/01/15