دسترسی از راه دور به سرورها و رایانه‌های تحقیقاتی دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر

معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر: دسترسی از راه دور به سرورها و رایانه‌های تحقیقاتی دانشجویان دکتری دانشکده مهندسی کامپیوتر فراهم شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر بهروز شاهقلی معاون پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود کشور و به منظور جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس کرونا، دانشکده مهندسی کامپیوتر دسترسی از راه دور دانشجویان دکتری این دانشکده به رایانه‌ها و سرویس دهنده های مستقر در اتاق‌ها و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی موجود در دانشکده را فراهم نمود.

وی در ادامه افزود: معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر با کمک گرفتن از محصول دورکاری مبتنی بر vpn که در گروه پژوهشی سامانه‌های ارتباطی دانشگاه (مستقر در مرکز رشد دانشگاه) تهیه شده است، امکان دسترسی  بهسیستم‌های مذکور را با مصرف پهنای باند پایین و سرعت مناسب فراهم کرده است. در این طرح، دانشجویان می توانند با ارسال درخواست به کارشناس مربوطه، نسبت به دریافت اکانت دسترسی اقدام و با استفاده از آن نسبت به دسترسی به سیستم‌هایشان در دانشکده، در هر زمان اقدام نمایند.

1399/05/07