۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير

افتتاح آزمایشگاه های دانشکده مهندسی عمران و حمل و نقل

آزمایشگاه های دانشکده مهندسی عمران و حمل و نقل با حضور رییس دانشگاه، معاون اداری و مالی، معاون پژوهش و فناوری، رییس دانشکده عمران و حمل و نقل ، جمعی از مدیران و اساتید دانشکده و همچنین مهندس حسین مبینی خیر نیک اندیش دانشگاه ساز، صبح روز دوشنبه 12 آبان ماه سال جاری افتتاح شد.

 

آزمایشگاه های دانشکده مهندسی عمران و حمل و نقل با حضور رییس دانشگاه، معاون اداری و مالی، معاون پژوهش و فناوری، رییس دانشکده عمران و حمل و نقل ، جمعی از مدیران و اساتید دانشکده و همچنین مهندس حسین مبینی خیر نیک اندیش دانشگاه ساز، صبح روز دوشنبه 12 آبان ماه سال جاری افتتاح شد.

 به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه به اتفاق هیات همراه از بخش های مختلف این آزمایشگاه بازدید نمود و ضمن ابراز خرسندی از احداث آزمایشگاه های دانشکده عمران و حمل و نقل اظهار داشت: هدف از احداث و تکمیل این آزماشگاه ها استفاده بهینه دانشجویان برای انجام طرح های پژوهشی و تحقیقاتی در راستای اعتلای برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه است .  رییس دانشگاه، توجه به مهارت محوری را از اولویت های دانشگاه اصفهان دانست و تصریح نمود: هدف ما تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند است که قادر به حل نیازهای جامعه باشد.   

شایان ذکر است در این مراسم دکتر طالبی با اهدای لوح تقدیر از زحمات مهندس حسین مبینی خیر نیک اندیشی که در خرید تجهیزات آزمایشگاه سازه مشارکت داشت، قدردانی نمود و در ادامه آزمایشگاه های تخصصی و دفتر پژوهش های کاربردی دانشکده افتتاح شد.

همچنین دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه و دکتر احمد شانه ساز زاده رییس دانشکده عمران و حمل و نقل در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی پروژه های افتتاح شده را به لحاظ ابعاد فنی و تخصصی مورد ارزیابی و به شرح زیر معرفی نمودند:

پروژه احداث آزمایشگاه هیدرولیک در ساختمان حمل و نقل با زیربنای تقریبی 150 مترمربع، فلوم آزمایشگاهی با ابعاد 40*60*1300 سانتیمتر، دستگاه موج ساز با قابلیت موج نامنظم، مخزن تست جت فشار قوی و با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد ریال طی مدت 2 ماه توسط شرکت کیمیا عمارت آراد و تحت نظارت اداره نوسازی و بهسازی دفتر فنی طرح های عمرانی انجام گرفت.این پروژه با ادغام دو آزمایشگاه و تغییر در پلان زیرزمین ساختمان حمل و نقل انجام گرفته و پس از تغییر در دیوارچینی ها نسبت به نوسازی اساسی از قبیل سیستم سرمایش و گرمایش، تاسیسات الکتریکی و روشنایی، تهیه و نصب سرامیک، رنگ آمیزی و .... اقدام گردیده است.

پروژه احداث آزمایشگاه بتن و مکانیک خاک در زیرزمین مجموعه کلاس های اقتصاد بازیربنای تقریبی 300 مترمربع و با هزینه تقربی چهار میلیارد ریال طی مدت سه ماه توسط شرکت آتی نگین زاینده رود و تحت نظارت اداره نوسازی و بهسازی دفتر فنی طرح های عمرانی انجام گرفته است.

زیرزمین مجموعه کلاس های اقتصاد که در سالیان قبل مکانی بلااستفاده بوده است مورد بازنگری قرار گرفت. در این بازنگری با جمع آوری تیغه های قدیمی و تغییر در پلان ، دو آزمایشگاه و دفتر اداری کارشناس آزمایشگاه در کنار یکدیگر ایجاد گردید.

سیستم سرمایش و گرمایش آزمایشگاه های جدید با تکنولوژی داکت فن کویل و با اتصال به موتورخانه مرکزی این قسمت تامین شده و در راستای رعایت موارد مدیریت سبز از پنجره های آلمینیومی با شیشه های دوجداره، روشنایی با لامپ های LED و تاسیسات مکانیکی کم مصرف استفاده شده است.در قسمت کف آزمایشگاه با توجه به درخواست بهره بردار از بتن ریزی با تجهیزات خاص استفاده شده و سطح فوق صیقلی ارائه شده است.

پروژه احداث آزمایشگاه راه آهن و ترافیک در نقلیه دانشگاه با زیربنای تقریبی 250 مترمربع و هزینه حدود 3 میلیارد ریال طی مدت دو ماه توسط شرکت آلونک پی آپادانا و تحت نظارت اداره نوسازی و بهسازی دفتر فنی طرح های عمرانی دانشگاه انجام گرفت.در قسمتی از جنوب دانشگاه و در بخش سوله ای که قبلا بلااستفاده و بدون کاربرد رها شده بود مورد بازنگری قرار گرفت و با توجه به دسترسی مناسب با وسیله نقلیه مکان مناسبی برای آزمایشگاه راه آهن مورد تصویب قرار گرفت.در مرحه اول سوله مذکور مورد بازسازی اساسی قرار گرفته و نواقص آن برطرف گردید و پس از آماده سازی سوله مذکور نسبت به تامین سیستم سرمایش با کولر آبی و گرمایش بوسیله تکنولوژی گرماتاب اقدام گردید.با استفاده از چراغهای صنعتی خاص و لامپ LED فوق کم مصرف روشنایی سوله به نحو مطلوبی تامین گردیده و در قسمت ابنیه نیز دیوارچینی های جداکننده ، استفاده از بتن جهت کف سوله ، رنگ آمیزی پیرامونی ، اصلاح دربهای فلزی و .... انجام گرفت.

مرکز پژوهش های کاربردی مهندسی عمران با زیربنای (42 مترمربع) با هدف تجمیع استعداد دانشکده در پژوهش های کاربردی و ارتباط با صنعت و جذب پروژه های پژوهشی کلان تشکیل گردیده است و همچنین دفاتر تخصصی در کنار این مرکز راه اندازی می شود. تاکنون دفتر پژوهش های پسماند تشکیل شده و 2 پروژه ارتباط با صنعت در این دفتر انجام شده است. 

لازم به توضیح است در این مراسم همچنین سالن ویدئوکنفرانس دانشکده که برای جلسات مجازی تجهیز گردیده است افتتاح گردید.     

در پایان این بازدید ضمن تقدیر از سرعت و کیفیت پروژه های عمرانی از ناظران پروژه ها آقایان مهندسین آرسته، مهدیان، حسن پور و ترقی تشکر و قدردانی بعمل آمد.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تاریخ:
1399/08/12
تعداد بازدید:
804
منبع:
Powered by DorsaPortal