۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت

موفقیت طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت استانی در گرو تفویض اختیارات به دانشگاه‌های معین

دکتر طالبی رئیس دانشگاه اصفهان و رییس هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان در سی و چهارمین نشست هیأت نظارت و ارزیابی که روز سه شنبه 16 دی ماه 99 به صورت مجازی برگزار شد موفقیت طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت استانی را در گرو تفویض اختیارات به دانشگاه‌های معین دانست.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان و  رئیس هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان، اجرایی شدن طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت استانی را تکلیف شورای عالی انقلاب فرهنگی بر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ذکر کرد و افزود؛ این طرح با هدف توسعه اختیارات استان‌ها و به منظور ارتقای سطح آموزش عالی مصوب و ابلاغ شده است و با توجه به وجود دو دانشگاه اصفهان وصنعتی در استان، مقرر شده دانشگاه معین در این استان به صورت دوره‌ای بر عهده یکی از این دو دانشگاه باشد که در حال حاضر دانشگاه اصفهان عهده دار این مسئولیت شده است.

ایشان ادامه دادند متعاقب این تصمیم، دبیرخانه شورای مدیریت استانی در دانشگاه اصفهان تشکیل و فرایند اجرایی شدن آیین نامه شروع شده است. رئیس هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی و رئیس دانشگاه معین شورای مدیریت آموزش عالی استانی در ادامه افزود؛ تجربه ما در تحقق شایسته آیین‌نامه نظارت و ارزیابی می‌تواند در پیاده‌سازی طرح آمایش آموزش عالی و مدیریت استانی نیز به کار گرفته شود و اعضای هیات نظارت استان می‌توانند با ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود نقشی مهم و تاثیرگذار در اجرایی شدن این طرح داشته باشند.

دکتر هوشنگ طالبی سپس تفویض اختیارات به دانشگاه های معین در ورود به تصمیم سازی هایی که پیش از این در مرکز مورد تصویب قرار می گرفت را زمینه‌ساز موفقیت طرح آمایش آموزش عالی برشمرد و گفت به طور قطع اگر مصوبات شورای مدیریت استانی از سوی وزارت عتف مورد توجه قرار نگیرد ضمانت اجرایی پیاده‌سازی طرح مخدوش خواهد شد.

خاطرنشان می سازد بررسی طرح تعاون بین دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی و ارائه گزارش بررسی وضعیت چندین موسسه آموزش عالی غیر دولتی غیر انتفاعی نیز از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد و هر یک از اعضا به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

1399/10/22