۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير

تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از دکتر میرخانی به عنوان استاد نمونه کشوری

در بیست و هشتمین آیین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که روز سه شنبه 14 بهمن ماه سال جاری، با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از معاونان و مدیران وزارتخانه و روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به صورت حضوری و برخط در سالن شهدای وزارت علوم، برگزار شد، دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان و عضو هیات علمی دانشکده شیمی این دانشگاه، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و مورد تجلیل وزیر علوم قرار گرفت.

 در بیست و هشتمین آیین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که روز سه شنبه 14 بهمن ماه سال جاری، با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جمعی از معاونان و مدیران وزارتخانه و روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به صورت حضوری و برخط در سالن شهدای وزارت علوم، برگزار شد، دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان و عضو هیات علمی دانشکده شیمی این دانشگاه، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و مورد تجلیل وزیر علوم قرار گرفت.

 به گزارش وب سایت خبریuinews و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر منصور غلامی در آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری با اشاره به اینکه قدر‌دان اساتید فرهیخته و متخصصی هستیم که بی‌توقع و بدون انتظار در جامعه خدمت می‌کنند، تاکید کرد: جامعه‌ای که بزرگان و دانشمندان خود را ارج ‌نهد، جامعه‌ای بالنده خواهد بود و ضرورت دارد توجه ویژه مسئولان به قشر تحصیل‌کرده و جامعه دانشگاهیان بیش از پیش جلب می‌شود.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ادامه افزود:  توجه دین مبین اسلام نیز به دانش‌پژوهی بسیار پررنگ بوده و این موضوع طی قرن‌های گذشته در تاریخ کشور ایران نیز به صورت محسوس دیده شده است و این میراث ارزشمندی است که باید همواره محفوظ باشد.
وی با بیان اینکه جامعه‌ای که بزرگان و دانشمندان خود را ارج می‌نهد و بر صدر می‌نشاند، جامعه‌ای بالنده خواهد بود، افزود: اگر این میراث ارزشمند دانشمندان و صاحب‌نظران قرن معاصر را به نسل حاضر پیوند بزنیم، یک سرمایه فوق‌العاده قوی از جامعه عالمان خواهیم داشت که باید نگاه خود را به سمت حفظ این عالمان، پژوهشگران و دانشمندان برجسته متوجه کنیم.
دکتر غلامی ادامه داد: قدر‌دان اساتید فرهیخته و متخصص دانشگاه‌ها هستیم که بی‌توقع و بدون انتظار در جامعه خدمت می‌کنند و ضرورت دارد توجه ویژه مسئولان به این قشر تحصیل‌کرده و جامعه دانشگاهی بیش از پیش جلب شود. دانشگاهیان و اساتید چشمه‌های جوشان و رودهای خروشان علم و فناوری هستند؛ همه باید وظیفه خود را در مقابل این سرمایه‌های ارزشمند به نحو مطلوب انجام دهیم.

وزیر علوم تصریح کرد: امروز کسب رتبه 15 تولید علم در دنیا، با توجه به شرایطی سختی که کشور داشته است، دستاورد ارزشمندی است که با نیروی انسانی متخصص و متبحر دانشگاه‌های داخل به‌دست آمده است. صاحبان ایده، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در موارد متعدد مشکلات حوزه صنعت را در کشور برطرف کرده‌اند و این یک اتفاق نو‌ظهور است که باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور در حوزه پژوهش عهده‌دار خدمات ارزشمندی هستند که حال جامعه را خوب می‌کنند، اظهار داشت: بسیاری از اساتید جوان کشور نگاه ژرفی به مسائل اجتماعی دارند و آراسته به علوم و تخصص‌های روز دنیا هستند که در کنار تجربه‌های ارزشمند استادان بزرگ، باید به آنان پرداخته شود. در حال حاضر در برهه‌ای از تاریخ هستیم که تغییر و تحول با سرعت زیاد اتفاق می‌افتد و همین تجربه شیوع بیماری کرونا، موجب از جاکندگی عظیم شده است.

دکتر غلامی با اشاره به تحولات خوبی که اخیراً در حوزه پژوهش کشور اتفاق افتاده است، گفت: دانشمندان کشور در حوزه پژوهش موجب عزت ایران اسلامی هستند و امروز نگاه دنیا به کشورمان با حضور دانش‌آموختگان متخصص و برجسته تغییر کرده است.

وزیر علوم در پایان سخنان خود تاکید کرد: نگاه وزارت نیز جامعه‌محور بودن در زمینه‌های مختلف است و توجه به مسائل اجتماعی در اولویت قرار دارد.

 

 شایان ذکر است دکتر ولی اله میرخانی استاد شیمی دانشگاه اصفهان به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و مورد تقدیر وزیر علوم قرار گرفت.

دکتر میرخانی دارای مدرک کارشناسی شیمی کاربردی در سال  1371 از دانشگاه اصفهان، کارشناسی ارشد شیمی معدنی در 1373 از دانشگاه اصفهان ودکتری شیمی معدنی در سال 1377 از دانشگاه اصفهان است که از سال 1389 تا کنون به عنوان دانشمند بین المللی ISI نیز مطرح می باشد.

رتبه‌های علمی کسب شده ایشان بدین شرح است:

* دانشمند بین‌المللی ISI ، 1389 تاکنون

* رتبه اول جشنواره جوان خوارزمی، 1378

* استاد برجسته شیمی‌معدنی کشور،1390

* استاد نمونه ایثارگر کشور، 1388

* مرد شیمی سال 2011 دانشگاه اصفهان، 1390

* مدیر گروه نمونه دانشگاه، 1388 و....

سوابق اجرایی:

* مدیرکل امور آموزشی دانشگاه، از 29/3/1378 تا 24/10/1382، دانشگاه اصفهان

* مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، از 3/12/1381 تا 12/7/1385، دانشگاه اصفهان

* مدیر تحصیلات‌تکمیلی دانشگاه، از 6/7/1382 تا 4/2/1385، دانشگاه اصفهان

* مدیر گروه شیمی، از 7/12/1385 تا 5/12/1387، دانشگاه اصفهان

* مدیر قطب کاتالیست و پیل سوختن، 1388، نمایشگاه بین المللی تهران

* مدیر قطب آلاینده‌های زیست محیطی

* معاون پژوهشی و تحصیلات‌تکمیلی گروه شیمی، از 7/12/1387 تا 28/7/1388، دانشگاه اصفهان

* معاون مالی و اداری دانشگاه اصفهان از سال 1392 تا کنون  

 

 گفتنی است، اسامی 16 استاد برجسته دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور که در این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتند، به شرح زیر است: دکتر سید محمد ابراهیم زاده موسوی رشته صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر محمد الماسی کاشی رشته فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان، دکتر سید امیر امین یزدی رشته روان‌شناسی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر منصور انبیاء رشته شیمی تجزیه عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران

  دکتر محمد صالح اولیا رشته مهندسی صنایع عضو هیئت علمی دانشگاه یزد، دکتر علی ایرانمنش رشته ریاضی محض عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر ناهید پوررضا رشته شیمی تجزیه عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمدرضا رحیم‌پور رشته مهندسی شیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز

  دکتر بهرام رضائی رشته کانه‌آرائی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر عباس شاکری حسین آباد رشته علوم اقتصادی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر محمد حسین صنعتی رشته بیوتکنولوژی عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، دکتر احمد ضابطی جهرمی رشته پژوهش هنر عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما

  دکتر سید امیرحسین فقهی رشته مهندسی هسته‌ای عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر سید محمود مدرس هاشمی رشته مهندسی برق عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر ولی الله میرخانی رشته شیمی معدنی عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و دکتر حمید وحید دستجردی رشته فلسفه عضو هیئت علمی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی

 

 

 

تاریخ:
1399/11/14
تعداد بازدید:
811
منبع:
Powered by DorsaPortal