۱۴۰۰ دوشنبه ۳۰ فروردين
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد روسکی میر و دانشگاه اصفهان جهت استقرار مرکز زبان روسی در دانشگاه اصفهان
سرکنسول روسیه در اصفهان به اتفاق هیات همراه ضمن دیدار با دکتر طیبی مشاور رییس دانشگاه اصفهان در امور بین الملل، بر تحکیم روابط علمی و آموزشی دانشگاه های دو کشور تاکید نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews تفاهم نامه همکاری بین بنیاد روسکی میر و دانشگاه اصفهان فی مابین آقای ولادیمیر کوچین مدیر اجرایی بنیاد  از یک سو و دکتر سید کمیل طیبی مشاور رئیس دانشگاه در امور بین‌الملل و مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان منعقد و امضا شده است.

بنا به گزارش مذکور آقای بوریس میستروف سرکنسول روسیه در اصفهان در دیدار با دکتر طیبی ضمن تحویل تفاهم نامه امضا شده، بر تحکیم روابط بین دانشگاه های دو کشور تاکید نمود.

وی همچنین ضمن اهدای پیام کتبی تبریک عید نوروز به دکتر طیبی مشاور رییس دانشگاه در امور بین الملل و دکتر نصرتی عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات روسی دانشگاه اصفهان اظهار داشت: به رغم همه گیری بیماری کرونا، خوشبختانه شاهد گسترش تعاملات مستقیم آن دانشگاه با بنیاد روسکی میر بوده ایم و امیدواریم این همکاری ها بیش از پیش توسعه پیدا کند.

شایان ذکر است دکتر سید کمیل طیبی مشاور رئیس دانشگاه در امور بین‌الملل و مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان نیز ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهم نامه همکاری بنیاد روسکی میر اظهار داشت: امید است با این تفاهم نامه صفحه ی جدیدی در روابط دانشگاه های دو کشور در زمینه های آموزشی و پژوهشی برقرار گردد. وی در ادامه بر لزوم استقرار بنیاد روسکی میر به عنوان مرکزی در اصفهان و تداوم همکاری های دوجانبه تاکید نمود.

دکتر طیبی از برگزاری جشنواره هفته اصفهان ، سنت پترزبورگ از 22 تا 24 فروردین 1400 خبر داد و تصریح نمود، برنامه ریزی های لازم برای برگزاری این جشنواره انجام شده است و در روز های تعطیلات سال نو ایرانی نیز بخشی از امور مربوط به جشنواره انجام خواهد شد. وی در ادامه ضمن ارایه گزارش مبسوطی از برنامه ریزی های انجام شده برای این جشنواره اظهار داشت: افتتاح نمایشگاه و میز سنت پترزبورگ،کلیپ اصفهان، کلیپ دانشگاه اصفهان و سنت پترزبورگ،کلیپ مراکز زبان فارسی و روسی،سخنرانی روسای دانشگاه های اصفهان و سنت پترزبورگ، امضای تفاهم نامه کاری بین دو دانشگاه،افتتاح مرکز روسکی میر، وبینار خواهرخواندگی اصفهان و سنت پترزبورگ، سخنرانی پروفسور ایران شناس از دانشگاه سنت پترزبورگ، سخنرانی پروفسور روس شناس از دانشگاه اصفهان و دانشگاه های تهران و شهید بهشتی و سخنرانی دکتر سنایی سفیر پیشین ایران در روسیه ، وبینار تخصصی دوجانبه بین دانشکده ها و گروه های آموزشی، مشارکت سایر دستگاه ها مانند شهرداری، استانداری، سازمان میراث فرهنگی و جهانگردی ، اتاق بازرگانی و بخش خصوصی، از جمله برنامه های پیش بینی شده برای این جشنواره است.

دکتر امیر یوسفی معاون دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه و رییس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان نیز ضمن معرفی این مرکز اظهار داشت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه اصفهان یکی از قدیمی ترین مراکز کشور است و در حال حاضر 400 زبان آموز در این مرکز در حال آموزش هستند.

وی همچنین تصریح نمود: این مرکز با توجه به تقاضای زبان آموزان، دوره های مختلفی را تعریف و برگزار می نماید . دوره هایی مانند دانش افزایی برای اساتید، گردشگری، ایران شناسی و اصفهان شناسی در این مرکز برگزار می شود.

گفتنی است، این دیدار روز دوشنبه 25 اسفند1399 در دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه اصفهان برگزار و بر تحکیم روابط علمی و آموزشی دانشگاه های دو کشور تاکید شد.

1399/12/25