۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير

حمایت سازمان برنامه و بودجه از مدیریت سبز دانشگاه اصفهان

دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان در مراسم افتتاح فاز یک پروژه ورزشگاه ولایت که با حضور دکتر نوبخت معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، حمایت دکتر نوبخت از مدیریت سبز در دانشگاه ها را انقلاب جدیدی در مراکز علمی کشور دانست.


دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان در مراسم افتتاح فاز یک پروژه ورزشگاه ولایت که با حضور دکتر نوبخت معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، حمایت دکتر نوبخت از مدیریت سبز در دانشگاه ها را انقلاب جدیدی در مراکز علمی کشور دانست.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر میرخانی در این مراسم فعالیت های انجام شده در بخش های بهره برداری و نگهداری و مدیریت سبز، نوسازی و بهسازی و احداث را تشریح و تصریح نمود: حمایت دکتر نوبخت از مدیریت سبز در دانشگاه ها، انقلاب جدیدی را ایجاد نمود.

دکتر میرخانی افزود؛ دانشگاه اصفهان در زمینه مدیریت سبز اقدام به تصفیه و بازچرخانی 200 هزار لیتر پساب خاکستری در هر شبانه روز نموده است که فاز یک پروژه مدیریت بهینه آب دانشگاه با هزینه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال انجام و برای اجرای فاز دوم این طرح نیز اعتباری بالغ بر 1 میلیارد تومان نیاز است.

معاون اداری و مالی دانشگاه همچنین نصب دستگاه هوشمند و مانیتورینگ موتورخانه ها ، نصب سختی گیر های الکترو مغناطیسی، نصب کنتور گازهای مجزا، نصب لوازم کنترلBMS،استفاده از اینورترهای دور متغیر را از دیگر اقدامات هوشمند سازی موتورخانه های دانشگاه دانست که با هدف کاهش چشمگیر مصرف گاز و رسوبات در موتورخانه ها انجام شده است .

وی ضمن اشاره به اهمیت بهینه سازی موتورخانه ها تصریح نمود:ذخیره سازی سیستم سرمایش(آیس بانک) ، عایقکاری موتورخانه ها،نصب شیرهای چشمی،خرید و‌نصب کولرهای سلولزی،نرم افزار قبوض مصرف آب، برق، گاز جهت ممیزی که اقدامی موثر در کاهش چشمگیر مصارف انرژی و مدیریت سبز، بهبود سرمایش و گرمایش در ساختمان‌ها، بهبود عملکرد موتورخانه ها و کاهش هزینه نگهداری بوده است.

دکتر میرخانی بهینه سازی شبکه آبرسانی دانشگاه مانند اجرای شبکه های متعدد زهکش در سطح دانشگاه، حفر چاه های آب مصرفی، جداسازی شبکه آب شرب آب مصرفی و صرفه جویی در مصرف آب را نیز از موارد مهمی دانست که دانشگاه اصفهان به آن توجه ویژه داشته است.

وی همچنین افزود: اصلاح روشنایی ساختمان ها و معابر و هوشمند سازی آن ها در دانشگاه انجام شده است. با نصب فتوسل نجومی برای چراغ های محوطه، کلیه چراغ ها در طول روز خاموش می گردند. لازم به ذکر است که کلیه تابلوهای برق روشنایی مجهز به فتوسل نجومی هستند. با نصب فتوسل علاوه بر این که احتیاج به خاموش کردن چراغ به صورت دستی مرتفع می گردد، حدود 80 درصد در مصرف‌برق نیز صرفه جویی می شود.

وی در ادامه بیان داشت، دانشگاه با اصلاح بانک های خازن و به کارگیری تکنولوژی های روز دنیا مانند میکروخازن نواقص و جرایم مربوطه را حذف نموده است.

این دانشگاه شامل 32 دستگاه آسانسور و 17 دستگاه دیزل ژنراتور می باشد که با تعمیرات و بهینه سازی آن ها ضمن صرفه جویی هزینه ها اقدامات لازم در راستای امنیت بهره برداران طبق استانداردهای ملی به عمل آمده است

دکتر میرخانی توسعه و نگهداری فضای سبز در پردیس دانشگاه را نیز از اقدامات مهم با هزینه ای بالغ بر 800 میلیارد ریال دانست که به نحو مطلوب انجام شده است.

معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن اشاره به نوسازی و بهسازی مرکز نوآوری و زیر ساخت خانه نوآوری( زمین شناسی سابق) تصربح نمود؛ وضعیت نابسامان و قدیمی فضاها سیستم گرمایش و سرمایش نامساعد،وضعیت ظاهری نامطلوب و قدیمی، وجود فضاهای غیر کاربردی و بلااستفاده ، نازک کاری قدیمی و نازیبا از علل اساسی انجام نوسازی در این ناحیه بود که به نحو مطلوب با هزبنه ای بالغ بر 150 میلیارد ریال بخش مهمی از آن انجام شده است.

همچنین نوسازی و بهسازی مرکز کارآفرینی و بازی های رایانه ای با هزینه ای بالغ بر 40 میلیارد ریال با استفاده از درآمدهای اختصاصی دانشگاه و حمایت معاون علمی و فناوری ریبس جمهور انجام شده است.

از دیگر اقداماتی که دکتر میرخانی به آن اشاره نمودند، توسعه ساختمان های شیمی و فیزیک جهت افزودن گروه های مهندسی نانو ومهندسی هسته ای با هزینه ای بالغ بر 40 میلیارد ریال بود.

دکتر میرخانی در ادامه، نوسازی و‌گسترش ساختمان روابط بین الملل و کلاس های دانشجوبان خارجی دانشگاه ، توسعه آزمایشگاه های عمران و حمل و نقل و را آهن، نوسازی و بهسازی کتابخانه دانشکده زبان های خارجی،گسترش و توسعه ساختمان آزمایشگاه مرکزی با هزینه ای بالغ بر 35 میلیارد ریال، نوسازی و بهسازی دانشکده تربیت بدنی ،نوسازی و بهسازی سازمان مرکزی دانشگاه، نوسازی و بهسازی مرکز همایش های پیامبر اعظم(ص)،نوسازی مجموعه دفتر فنی طرح های عمرانی ، تعاونی ها، فضای سبز، بازنشستگی و امور کنسولی ، تعمیرات اساسی در خوابگاه ها، نوسازی سالن غذاخوری کوثر، نوسازی و بهسازی واحدهای کوی دانشگاه، احداث موزه دانشگاه در 2 موقعیت سازمان مرکزی و دانشکده علوم زیستی، بهسازی و نوسازی مهمانسرای دانشگاه در مشهد، تهران، اصفهان و چادگان، محوطه سازی ساختمان های دانشگاه، بازسازی مجموعه زمین های تنیس دانشگاه ،تکمیل نماسازی بقعه حرم الشهدا و مجموعه رواق مکمل، تکمیل دانشکده اقتصاد،تکمیل ساختمان دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی،تکمیل ساختمان علوم زیستی و زمین شناسی، تکمیل پروژه خوابگاه دانشجویی سردار سلیمانی، احداث ساختمان دهقانی، احداث ساختمان بسیج،احداث ساختمان مرکز خدمات روان شناسی، مرکز رشد و فناوری ، مرکز آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه و احداث مجتمع آموزشی مدارس را از اقدامات انجام شده دانشگاه طی 8 سال اخیر دانست.

معاون اداری و مالی در ادامه تصریح نمود: تکمیل سالن چند منظوره ولایت که تا کنون33 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و برای تکمیل و بهره برداری ساختمان اصلی حدود 12 میلیارد تومان و برای محوطه سازی و خرید تجهیزات هم حدود 30 میلیارد در2 فاز 15 میلیاردی اعتبار دیگر نیاز است .

دکتر میرخانی تصریح نمود: هزینه ی خرید تجهیزات آزمایشگاهی طی سال های 1392 تا 1400 حدود 60 میلیارد تومان بوده است که از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه و ردیف متمرکز و وام تبصره 9 تامین اعتبار گردیده است.

وی در پایان از حمایت های سازمان برنامه و بودجه کشور، معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری، وزارت علوم تحقیقات و فن آوری و تلاش جهادی مدیریت و کارکنان امور فنی و امور مالی دانشگاه اصفهان تقدیر و تشکر نمود.

 
 
تاریخ:
1400/03/06
تعداد بازدید:
640
منبع:
Powered by DorsaPortal