اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان دانشگاه اصفهان

سرپرست مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان از اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان با عنوان "صدای آشنا" در دانشگاه اصفهان، خبر داد.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر احمد صادقی سرپرست مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت:  طرح پایش سلامت دانشجویان صدای آشنا به منظور احوال پرسی از دانشجویان با هدف پیگیری وضعیت جسمانی روانشناختی و تحصیلی در دوران قرنطینه توسط 84کارشناس از15 دانشکده دانشگاه به صورت تماس تلفنی در حال اجراست. نتایج مثبت و مفید این طرح در سال قبل موجب اجرای مجدد طرح در سال جاری شده است.

وی در ادامه تصریح نمود:  مرکز مشاوره دانشجویان با همکاری دانشکده های دانشگاه در حال اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان (صدای آشنا) با هدف احوال پرسی از کلیه دانشجویان می باشد در این طرح از دانشجویان سوالاتی پرسیده می شود که جواب سوالات در سامانه سپاس جهت پیگیری از وضعیت جسمانی، تحصیلی،روان شناختی و اقتصادی دانشجویان در ایام کرونا درج می گردد. این طرح با همکاری کارشناسانی که از سوی رئیس دانشکده جهت همکاری معرفی شده اند از تاریخ 20 / 2 / 1400 شروع شده است و به مدت یک ماه طول می کشد.

سوالات طرح پایش سلامت دانشجویان به شرح زیر است:

• آیا از کلاس های مجازی دانشگاه راضی هستید؟

• آیا مشکلی در رابطه با دروس و کلاس ها داشته اید؟

• آیا دانشجو به بیماری کرونا مبتلا شده است؟

• در خانواده ی شما کسی به بیماری کرونا مبتلا شده است؟

• آیا شرایط قرنطینه برای خانواده شما مشکل مالی ایجاد کرده است؟

• آیا در اثر شرایط قرنطینه، برای شما یا اطرافیانتان مشکل روانشناختی به وجود آمده است؟

• آیا سابقه مراجعه به مرکز مشاوره ی دانشگاه را داشته اید؟

• آیا نیاز به پیگیری کارشناسان مرکز مشاوره و یا مشاوره تلفنی را دارید؟

1400/03/14